Nieuw

Ondernemers in Kampen moedeloos door stelende asielzoekers: ‘Dweilen met de kraan open’

Het topje van de ijsberg, weet de politie. In lang niet alle gevallen wordt aangifte gedaan, al neemt de bereidheid bij ondernemers toe.

Driekwart van de diefstallen werd gepleegd door asielzoekers, ontdekte de politie toen zij naar een verklaring van de piek zocht. De asielzoekers komen vooral uit veilige landen. Ze zijn kansloos in de procedure, maar gebruiken de maandenlange opvang om in de regio op rooftocht te gaan.

De Stentor >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Ondernemers in Kampen moedeloos door stelende asielzoekers: ‘Dweilen met de kraan open’

  1. Jack vanderVeen // februari 23, 2019 om 22:04 //

    wat is deze uitkomst een grote verrassing voor ons. ik kan dit haast niet bevatten. (zal wel aan de whiskey liggen i.c.m. een blowtje)

    Like

  2. Profiteurs…ze komen alleen maar voor het geld

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s