Nieuw

Marcouch: ‘Jihadist Yago R. kan naar Arnhem, zijn Britse vrouw niet’

Ahmed Marcouch screenshot YouTube

De Arnhemse jihadist Yago R. is ‘hot’ in de Britse media, nu blijkt dat hij getrouwd is met de veelbesproken Engelse jihadbruid Shamima Begum. Yago is onder voorwaarden weer welkom in Arnhem, zegt burgemeester Marcouch. Shamima niet.

Als Yago naar Nederland komt, dan zal hij eerst zijn gevangenisstraf moeten uitzitten. Daarnaast zal justitie onderzoek doen of hij zich na die uitspraak nog schuldig heeft gemaakt aan misdaden. Maar daarna kan hij weer terugkeren naar zijn woonplaats, zegt Marcouch.

Marcouch vindt de opmerkingen van een Britse tabloid, dat Arnhem als ‘jihad hoofdstad’ van Nederland bestempelde, alle perken te buiten gaan.

De Gelderlander >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Marcouch: ‘Jihadist Yago R. kan naar Arnhem, zijn Britse vrouw niet’

 1. Jack vanderVeen // februari 23, 2019 om 22:09 //

  volgens mij hebben wij vier echte JIHADsteden: Rotterdam met een rasechte jihadleider, Arnhem met een iets dommere maar ook rasechte jihadleider, Amsterdam met een leerling jıhadleider en DenHaag met het rotste (criminele) ei van Nederland, die ook hoge ogen gooit om DE JIHADstad van Nederland te gaan worden. Kwestie van tijd. Voorgangers hebben haar weg reeds geplaveid, evenals in Amsterdam.

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir // februari 24, 2019 om 09:40 //

  Sinds wanneer bepalen burgemeesters wie er Nederland binnenkomen?

  Ook dit gebeuren geeft weer aan hoe dom het is om een islamitische opportunist aan te stellen in een dergelijke hoge doch geheel overbodige functie.

  Nederlandse banen voor échte Nederlanders en niet voor loopjongens van de koning van Marokko of Erdogan met jihad-sentimenten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s