Nieuw

Macron: Frankrijk zou veroordeelden voor hatespeech levenslang van de sociale media kunnen bannen

klik voor groter

Zou dat gelden voor dit soort mensen die hun blankenhaat de vrije loop laten?

Tuurlijk niet, want de beoogde wetgeving is strikt gericht tegen blanken, en deze man is niet blank:

Het voorstel is om juist bedoeld om dit soort blankenhaters in bescherming te nemen.

Breitbart:

De Franse president Emmanuel Macron heeft het idee geopperd dat degenen die veroordeeld zijn voor haatdragende uitlatingen permanent van de sociale media kunnen worden geweerd.

President Macron heeft tijdens het jaarlijkse diner van de Representatieve Raad van Joodse Instellingen in Frankrijk (CRIR) het idee geopperd dat er voor mei van dit jaar een nieuw wetsvoorstel ter bestrijding van haatdragende uitlatingen online werd ingediend meldt de omroeporganisatie BFMTV. (Media-organisatie die dankzij Macron in handen kwam van de jood Patrick Drahi, die vervolgens Macron op het schild gehesen heeft als zijn persoonlijke marionet)

Terwijl het wetsvoorstel wordt ingediend in een tijd waarin Joden geconfronteerd worden met toenemende aantallen echte antisemitische aanvallen die hele gemeenschappen uit Franse steden verdrijven, komt het voorstel om de sociaal-media te verstikken nu president Macron geconfronteerd wordt met ongekende kritiek van de anti-regeringsbeweging Gele Hesjes. De Franse staat heeft hard opgetreden tegen Gele Hesjes-activisten en heeft in slechts enkele maanden tijd 8.400 demonstranten gearresteerd.

“Het Europese gevecht moet worden voortgezet, maar het gaat te traag”, zei Macron en vergeleek het verbannen van mensen die veroordeeld waren voor haatzaaiende uitingen van sociale media met voetbalhooligans die verbannen werden van het bijwonen van voetbalwedstrijden.

Hoe de overheid het verbod zal handhaven blijft onduidelijk. Staatssecretaris voor Digitale Zaken Mounir Mahjoubi zegt: “Twitter heeft het IP-adres van elke gebruiker die een bericht op zijn platform publiceert. Het moet het zo snel mogelijk naar de rechter gestuurd worden om de auteur snel te identificeren en dan ‘kunnen we doorgaan’.

“Het is vandaag de dag niet langer aanvaardbaar dat platforms die de middelen hebben om justitie en politie te helpen bij het identificeren van de persoon die online een strafbaar feit heeft gepleegd, enkele weken, zelfs maanden, duren voordat de informatie wordt gegeven”, aldus Mahjoubi (die een echte Franse naam heeft).

Sommigen hebben op het voorstel gereageerd met kritiek, waaronder de Franse journalist Gabriel Robin, die zei dat het voorstel zou kunnen leiden tot het censureren van anti-establishment stemmen, zoals de massamigratie criticus Eric Zemmour die volledig wordt uitgesloten van sociale media.

“Nog nooit, ik herhaal, heeft een liberale regering zoveel repressieve maatregelen genomen,” zei hij.

Terwijl Macron en andere globalistische politici hebben aangedrongen op steeds meer wetten en regels om haatdragende taal en zogenaamd nepnieuws online te bestrijden, zou het nieuwe voorstel een belangrijke verschuiving van de huidige straffen van boetes en gevangenisstraffen markeren.

Bron:

Macron: France Could Ban Hate Speech Convicts From All Social Media For Life

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Macron: Frankrijk zou veroordeelden voor hatespeech levenslang van de sociale media kunnen bannen

  1. KNETTERGEK // februari 23, 2019 om 12:08 //

    Hopelijk krijgt dat uitschot binnenkort een Kennedy moment, crowdfunding orgarniseren voor de betaling.

    Liked by 1 persoon

  2. antiislamnu // februari 24, 2019 om 01:25 //

    De nieuwe USSR IN CONSTRUCTIE

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s