Nieuw

Het Joodse antwoord op de volkerenmoord in Oekraïne

In de volgende video kan men getuige zijn van de onverschilligheid van Joden over genocide die andere bevolkingsgroepen hebben geteisterd, omdat dit concurrentie betekent, de Holocaust misschien overschaduwt en, niet in de laatste plaats, Joodse oorlogsmisdadigers aan het licht brengt.

Sinds de naoorlogse periode hebben we geleerd dat de ergste misdaad uit de geschiedenis de Holocaust van zes miljoen Joden is, terwijl alle andere geschiedenis in de vergetelheid is geraakt door deze afschuwelijke gebeurtenis. Men leert bijvoorbeeld niet over de enorme oorlogsmisdaden van Joodse leiders, zowel voor als na de Tweede Wereldoorlog, die op de meest beestachtige wijze het leven hebben genomen van miljoenen blanken.

In de volgende video kan men getuige zijn van de totale onverschilligheid van Joden voor het lijden van anderen, waar op een maffia-achtige manier de genocide op blanke Oekraïners, Holodomor genaamd, onder andere uitgevoerd door Joodse leiders, tot zwijgen moet worden gebracht, zodat de Holocaust van de Joden niet in de vergetelheid raakt.

Aan het einde van de film hoort men ook een Jood bekennen dat Joden opzettelijk het schuldgevoel van blanke mensen bespelen, door regelmatig blanke mensen de schuld te geven van de Holocaust – een kaart die ze vaak bij elke tegenslag gebruiken. Op deze manier beschermen ze zich tegen kritiek. Zie de onderstaande video:

Zie ook de Joodse leiders achter de rode terreur die zich in de 20e eeuw in heel Europa verspreidde:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Het Joodse antwoord op de volkerenmoord in Oekraïne

 1. Goed om dergelijke zaken te vermelden,ook in Zuid Afrika zat de jood achter het uitroeien van Blanke Boere.Het een en ander is te lezen middels bijgevoegde schakel ; http://www.woes.co.za/bydrae/rubriek/die-verborge-hand-agter-die-boereoorlog

  Like

 2. Beste,
  U dient reactie van Johan te verwijderen, is nl. anti-semitisme; de jood schrijft hij. Let op “ de” , hij schrijft niet “ een Jood/jood.
  Het gaat dus om het hele volk……hetgeen anti-semitisme is.
  We kunnen immers ook niet de neger, de moslim of om het even welke etniciteit ( de witte, de ???) zeggen/schrijven.

  Like

 3. Leonard // februari 24, 2019 om 15:37

  @

  Een fijne dag verder,mijn antwoord op uw onzin kunt u hier lezen ; https://vnnforum.com/showpost.php?p=2267536&postcount=7

  Like

 4. Johan,
  U begrijpt er NIETS van ; in NL hebben we dmv wetten afgesproken dat er niet gediscrimineerd wordt en anti-semitisme wordt speciaal genoemd gezien de nazi pre-occupatie en het daaruit voortkomend handelen jegens Joden( het volk, handelen, lees; isoleren, deporteren, genocide). U bent dus in overtreding en ik zeg u; u rectificeert uw reactie(s) en u krijgt van mij een geheel verzorgde reis naar Auschwitz om te zien waar uw vuilspuierij toe kan leiden ( aanvullende informatie; reis is per goederenwagon, houd rekening met ontoereikende sanitaiire omstandigheden, luiers meenemen dus)….Anders ben ik genoodzaakt actie tegen u te ondernemen. Ik groet u niet, ik weiger nl. de nazi-uitdrukking s…heil te gebruiken en u zou zo gegroet moeten worden.
  Leonard

  Like

 5. En ook nog even dit Johann,

  De link in uw reactie, linkt naar site VNN -Vanguard News Network mét uw profiel? Of dat vd site ; 100% Certified Non
  Kosher….Kunt u dat uitleggen, toelichten? U bent een nazi gezien uw reacties op VNN – uw reacties zijn te lezen als er onder uw naam, menu uitgeklapt wordt….
  Had ik dus bij rechte eind u niet te s….heilen. Succes met justitie, ik doe aangifte tegen du !

  Like

 6. Leonard // februari 24, 2019 om 21:33

  Over zaken aangaande het forum doe ik geen uitspraken,daarvoor dient u de eigenaar te benaderen.Bij hem kunt u ook u “compliment” betreffende ondergetekende kwijt ; https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Linder

  Like

 7. Hmm. we hebben hier eerder moslims meegemaakt die hun ongerief kwamen spuien over bepaalde artikelen waarin onaangename feiten over hun bevolkingsgroep aan het licht kwam. Maar nooit hebben ze gedreigd met justitiële stappen. Nu heb ik in korte tijd al meerdere bedreigingen met rechtsvervolging moeten meemaken van reageerders onder artikelen waarin de Joden er wat minder florisant uitkomen. Zal het dan toch zo zijn dat prosecutie een typisch Joods dingetje is?

  Like

 8. @’Leonard’: Waaat?! Ik heb nog geen argument van u gezien. Ja, argumentum ad hominem.
  …תגיד לי שאני אנטישמי

  Liked by 1 persoon

 9. @Leonard

  En jahoor.. Daar is het CIDI/JIDF weer. Of nog triester: ‘christen’zionisten.

  Like

 10. Anti alles // februari 26, 2019 om 15:45 //

  Hebben de overige 11 mensen ook een ban gekregen van fb na het delen van dit bericht?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s