Nieuw

Berlijn: minstens zes politieagenten werken samen met Arabische familieclans

De federale woordvoerder van de Federal Association of Critical Policemen gaat ervan uit dat minstens zes collega’s betrokken zijn bij de criminele machinaties van familieclans.

Dit komt echt als een complete verrassing, hoewel de betrokkenheid van Arabische uitgebreide families bij de politie al lang bekend is en de tolerantiestrijders het niet wilden toegeven of onder het tapijt vegen. Begin november 2017 waarschuwde een ambtenaar van de LKA voor de infiltratie van de Berlijnse politie door criminele clans, slechts een paar dagen later, werd een Arabier betrapt die geheime informatie fotografeerde. De overname door mensen van andere religies is al begonnen.

Op dit moment is het aantal politiestudenten met een migratieachtergrond in Berlijn 40 procent, de eisen voor politieopleidingen worden steeds lager, en zelfs veroordeelden claimen opleidingsplaatsen bij de politie. Berlijn is arm, niet langer sexy, maar decadent en dom.

Die Welt bericht:
De Berlijnse politieagenten worden verondersteld in contact te staan met leden van Arabische familieclans en hen van informatie te voorzien.

Thomas Wüppesahl, woordvoerder van de Federal Association of Critical Police Officers, zei op donderdagavond in de “Abendschau” van de RBB: “Volgens onze bevindingen gaan we ervan uit dat minstens zes collega’s, zo niet meer dan tien, deze informatielijnen in het milieu van de Arabische clans continu hebben en onderhouden”.

Familiebanden zijn “belangrijker dan die van de rechtsstaat”. Dit geldt ook voor veel “biologische Duitsers”, aldus Wüppesahl. Hij merkte restrictief op dat de politieagenten in kwestie niet altijd onmiddellijk toegang hadden tot de informatie die voor hen belangrijk was. “Niet elke huiszoeking, inval of arrestatie wordt vooraf onthuld.

Wüppesahl, zelf al 30 jaar politieagent: “Veel van degenen die nu worden opgeleid tot politieagent zouden 20 of 30 jaar geleden niet zijn geaccepteerd”.

Bron:

Berlin: Mindestens sechs Polizisten kooperieren mit arabischen Familienclans

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Berlijn: minstens zes politieagenten werken samen met Arabische familieclans

 1. Jack vanderVeen // februari 23, 2019 om 22:23 //

  Deutsche Grundlichkeit ligt ergens in een bruinkool kolenmijn begraven.

  Like

 2. CurvedAir // februari 24, 2019 om 09:27 //

  Migranten aanstellen als politieagenten is een open uitnodiging aan de onderwereld om het opsporingswerk te saboteren en corruptie en nepotisme hoogtij te laten vieren.

  Berlijn bestaat tegenwoordig uit een verzameling achterbuurten gevuld met achterlijke en gewelddadige migranten en kan niet meer serieus genomen worden als hoofdstad van Duitsland. Niet dat Amsterdam het veel beter doet, ook dit is een bedroevend visitekaartje van Nederland.

  Like

 3. KNETTERGEK // februari 24, 2019 om 09:58 //

  Edit Rommel: Niet doen. Houd je aan de spelregels hierboven.

  Like

 4. Theo Teerenstra // februari 24, 2019 om 11:22 //

  Wat ben ik blij dat ik de 60 al gepasseerd ben, ik zie mijzelf straks voor de breedbeeld televee de gehele dag CNN kijken naar de ondergang. En na dat gedoe met Janmaat in de jaren 80 ook bewust besloten om geen kinderen te nemen. Mensen met kinderen sterkte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s