Nieuw

Opkomst ISIS nam in vaart toe vanaf de Nederlandse inzet in Syrië

klik voor groter

Boven (klik voor groter) een handig kaartje van de opkomst en ondergang van ISIS.

Vanaf 2014 gaat het echt snel. Dat is ook het moment dat er Nederlandse militairen naar Syrië gestuurd worden.

(Bron en Lees verder)

Je kan me een hoop wijsmaken, maar niet dat (NL was natuurlijk niet alleen schuldig) NL daar was om ISIS te bestrijden. Het is vanaf de aanwezigheid van de ‘Coalitie’ dat ISIS  ongekend  begint te groeien. Trek uw conclusies.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Opkomst ISIS nam in vaart toe vanaf de Nederlandse inzet in Syrië

 1. Jack vanderVeen // februari 22, 2019 om 22:17 //

  Lijkt inderdaad wel of Nederland aan de zijde van İSİS meegestreden heeft.
  Of zou de diplomatieke inzet, aanpappen en nathouden, niet zo effectief zijn geweest?
  Sedert Balkellende regeringen met zijn “respect voor elkaar” is Nederland niets meer op de kaart behoudens met de regeringsbekken.
  Iets anders dat deze overzichten laten zien is de conclusie dat Syrie makkelijk zijn “vluchtelingen” grotendeels zelf had kunnen herbergen i.p.v. al die mentaal gestoorde jonge gasten hier naar binnen te halen als oorlogsvluchtelingen. Al die professoren, architecten, doktoren, notarissen, advocaten en weet ik veel waren duidelijk op de vlucht om hun vaderland maar niet te hoeven dienen. Kortom DESERTEURS.
  Blijkt ook duideljk uit het gegeven dat bijna niemand terug keert, want dat gratis geld, huisvesting, allochtonen criminaliteitsbeleid bevalt hen uitstekend. Je vrouwenslaven gebruiken waarvoor ze geschikt zijn, om te fokken, terwijl er geld op de planken komt. Zo gemakkelijk hebben die moslims het nog nimmer gehad in hun leven.
  Kortom: buiten de olie uit noord-afrika zijn niet alleen negers geraffineerd maar ook de lichter getinten zoals syriers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s