Nieuw

Joodse lobby zorgt ervoor dat David Icke de toegang wordt ontzegd in Australië

De Britse samenzweringstheoreticus David Icke wordt ervan beschuldigd dat hij het denkbeeld verspreidt dat Joden de politici zouden controleren. Nu hebben politici in Australië hem ervan weerhouden om naar het land te reizen en een geplande tournee uit te voeren – na druk van Joodse organisaties.

David Icke staat bekend om zijn theorie dat de wereldpolitiek wordt beheerst door een groep reptielen die op mensen lijken. De critici beweren echter dat de reptielen slechts een codewoord voor joden zou zijn.

Het plan was dat Icke in maart in verschillende steden in Australië voorlezingen zou houden. Maar op het laatste moment trok de Australische regering zijn visum in.

Joodse organisaties zoals de Anti-Defamation League (ADL) hebben geëist dat de tournee wordt gestopt met de verwijzing dat Icke een antisemiet zou zijn, schrijft de Jesusalem Post.

In een verklaring zegt Icke dat hij geschokt is door de mededeling van de Australische regering, die hij “slechts enkele uren” ontving voordat hij in het vliegtuig naar Australië stapte.

– Ik ben het slachtoffer geworden van een lastercampagne van politici die hebben geluisterd naar belangengroepen die mij, mijn opvattingen en mijn karakter in diskrediet proberen te brengen door leugens te verspreiden, zegt hij.

In een tv-interview met Australische Studio 10 noemt David de beslissing “Orwelliaans”.

Bron:

AUSSIE GOVERNMENT BANS MAN WHO SAID JEWS ‘BANKROLLED’ HITLER
Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Joodse lobby zorgt ervoor dat David Icke de toegang wordt ontzegd in Australië

 1. En je ziet het: ook in Israel worden de inwoners zonder blikken of blozen voorgelogen door de fake news media (Jerusalem Post). Ook Israel is slechts een pion op het bord van de globalisten.

  Like

 2. Wie gelooft heden ten dage de JOODSE LOBBY nog,alleen Politici nog om dat er een prijskaartje aan hangt,zelfs in Australië,
  David Icke heeft zijn sporen verdient met heel veel duistere zaken tot openheid te brengen en die JODEN liegen altijd en vragen nog geld aan je als je om de tijd vraagt.
  Ze zijn een poosje STIL geweest na 40/45 maar zijn direct begonnen om nieuwe SNEUDE Plannen te maken tot vandaag de dag toe.

  Like

 3. vonpuffelen // februari 23, 2019 om 11:54 //

  Het zijn altijd weer de joden.

  “and even to descend so low as to become a Jew among Jews, that you might be enabled to gather together all information for the benefit of your Order as a faithful soldier of the Pope.”

  http://www.reformation.org/jesuit-oath.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s