Nieuw

EU-landen stellen grootschalige uitbreiding van de grensbescherming uit tot 2027

Het plan was om de bescherming van de buitengrenzen van de EU tegen 2020 te versterken, nu hebben de lidstaten het project uitgesteld, pas tegen 2027 zal Frontex moeten worden uitgebreid tot 10.000 operationele ambtenaren.

De “bescherming van de buitengrenzen van de EU” dient slechts als een placebo om de burgers gerust te stellen, de grensbescherming, die toch al bekend staat als de verlengde arm van mensensmokkelaars, heeft ook geen enkele zin met betrekking tot het globale migratiepact, en in de nabije toekomst zullen niet alleen de buitengrenzen van de EU, maar ook Europa verouderd zijn en zal Duitsland geschiedenis zijn – dan is de laatste druppel gevallen die de emmer doet overlopen. Alles verloopt volgens plan, de bijna dagelijkse instroming moet ongehinderd doorgaan, of het nu per trein, bus, vliegtuig of rubberboot is, want Europa moet voorgoed omgevolkt worden, en in 2027 zullen de “vluchtelingen” allang in de meerderheid zijn.

Welt.de rapporteert:

De lidstaten van de EU hebben de plannen voor een massale uitbreiding van de Europese grensbescherming jaren uitgesteld. De vertegenwoordigers van de nationale regeringen zijn woensdag in Brussel overeengekomen om de EU-grens- en kustbeschermingsautoriteit Frontex tegen 2027 uit te breiden tot 10.000 operationele ambtenaren. De Europese Commissie had zich al ten doel gesteld dit doel tegen 2020 te bereiken. Het Europees Parlement moet nu een besluit nemen over de plannen.

Zelfs nu nog is het niet zeker of het aantal van 10.000 functionarissen ooit zal worden bereikt. Volgens het akkoord van de lidstaten zouden de eerste opdrachten van een permanente taskforce op 1 januari 2021 plaatsvinden. Na een evaluatie van de situatie in maart 2024 zal de Commissie een voorstel indienen om “het aantal te bevestigen of aan te passen”.

Sommige landen wezen ook op de hoge kortetermijnkosten van een uitbreiding tegen 2020. Landen aan de buitengrenzen, zoals Italië en Griekenland, maar ook Hongarije, hebben bedenkingen omdat zij vrezen dat hun nationale soevereine rechten door EU-grenswachten zullen worden beperkt.

Bron:

EU-Staaten verschieben massiven Ausbau des Grenzschutzes bis 2027

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on EU-landen stellen grootschalige uitbreiding van de grensbescherming uit tot 2027

  1. de eu onbeert daadkracht, dat was zo, dat is zo en zal zo blijven. daarom : nederland neem het heft weer in eigen hand en nexit

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s