Nieuw

Duitsland: Moslim steekt vluchteling mes in zijn hoofd omdat hij zich tot het christendom had bekeerd

Jezus huilt.

Een islamitische asielzoeker die was gearresteerd omdat hij een mede-vluchteling in het hoofd had gestoken wegens het bekeren tot het christendom, nadat hij zijn crucifix door het toilet had gespoeld, zal alleen worden geconfronteerd met de beschuldiging van ernstige mishandeling.

De verdachte, een vluchteling uit Irak die als de 30-jarige Issa A. is geïdentificeerd, is door aanklagers in Düsseldorf, de hoofdstad van de West-Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, aangeklaagd voor ernstige mishandeling.

Issa A. woonde samen met een 32-jarige vluchteling uit Iran in een vluchtelingenhuisvesting in de nabijgelegen stad Langenfeld. Volgens de lokale media was Issa A. woedend dat zijn geloofsgenoot zich tot het christendom had bekeerd. Op 23 juli 2017 viel de Iraakse staatsburger zijn Iraanse huisgenoot aan toen hij terugkeerde van de kerk.

Volgens de aanklacht rukte Issa A. eerst een ketting met een christelijk kruis van de nek van zijn huisgenoot en gooide deze in het toilet. Vervolgens keerde hij terug met een 20 cm lang mes en stak de Iraanse vluchteling in de linkerkant van zijn hoofd, een 5 cm lange wond achterlatend.

Een slagader werd doorgesneden en het slachtoffer verloor veel bloed, waarna hij buiten bewustzijn raakte. Artsen konden echter het leven van de Iraanse christen redden.

De politie onderzocht Issa A. aanvankelijk op verdenking van poging tot doodslag, maar uiteindelijk hebben de aanklagers de aanklacht tot ernstige mishandeling herzien, om redenen die op dit moment niet worden gemeld. Er is een rechtszaak gepland door de regionale rechtbank van Düsseldorf, die vijf procesdagen heeft vastgesteld om de zaak te behandelen.

Indien schuldig bevonden, wordt de verdachte geconfronteerd met een gevangenisstraf tot 10 jaar.

Bron:

Dusseldorf: Muslim Stabs Refugee In Head For Becoming Christian

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland: Moslim steekt vluchteling mes in zijn hoofd omdat hij zich tot het christendom had bekeerd

  1. Schandalig! Die christen is onze broeder en is dus welkom maar die moordenaar moet eruit getrapt worden!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s