Nieuw

Dodelijke schietpartij in de VS nadat een Afro-Amerikaan zijn baan verloor

Vijf mensen stierven nadat de Afro-Amerikaan Gary Martin van zijn werk in een ventiel fabriek werd ontslagen en wild op de mensen om hem heen begon te schieten.

Vorige week vrijdag om 13.24 uur kreeg de politie in de Amerikaanse stad Aurora, Illinois, een alarmmelding over een aan de gang zijnde schietpartij in een fabriek. De onlangs ontslagen Afro-Amerikaanse Gary Martin, 45, ging berserk met een laser-vizier pistool en schoot volgens een getuige woest om heen. Fabrieksmedewerkers moesten zich in kasten verstoppen en mensen in nabijgelegen gebouwen sloten zichzelf op.

Martin doodde vijf mensen voordat hij zelf werd gedood tijdens een vuurgevecht met de politie. Onder de doden bevond zich de fabrieksmanager Josh Pinkard. Vijf politieagenten en verschillende anderen raakten bij de schietpartij gewond en moesten in het ziekenhuis verzorgd worden. Het evenement resulteerde in verschillende scholen die in het gebied werden gesloten.

Volgens politiechef Kirsten Ziman had de dader zichzelf gewapend vanwege een bijeenkomst waarbij hij werd ontslagen. Gary Martin had sinds een veroordeling wegens een geweldsdelict in 1994 een wapenverbod en was in 2014 gevraagd om het pistool in in te leveren. Waarom het vuurwapen nooit in beslag is genomen, is nog steeds onduidelijk.

Bron:

Aurora shooting: Five killed by sacked man at Illinois firm

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Dodelijke schietpartij in de VS nadat een Afro-Amerikaan zijn baan verloor

 1. Republikein // februari 22, 2019 om 10:53 //

  Ventiel, ingewikkeld proces, grondig onderzoek, rondvliegend projectiel, lees de bijsluiter.

  Like

 2. CurvedAir // februari 22, 2019 om 14:20 //

  Het veiligheidsventiel van de afro-asociaal bleek niet goed te werken.

  Na talloze van dergelijke gebeurtenissen vinden de nikkers en hun blanke meelopers – veelal uit ‘democratische’ hoek – het nog vreemd dat ze zo gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s