Nieuw

De moordenaar van Elin Krantz wil naar huis – voelt zich “gekrenkt” in Zweden

De Ethiopische moordenaar van Elin Krantz zal binnenkort vervroegd vrijkomen van zijn 16 jaar gevangenisstraf. In mei 2021 heeft hij tweederde van zijn milde straf uitgezeten. Desondanks wil hij de rest van de straf in zijn thuisland uitzitten.

In september 2010 werd de 23-jarige Elin Krantz door een immigrant uit Ethiopië op gruwelijke wijze verkracht en vermoord in een bos in Göteborg. De moord was zeer wreed en schudde Zweden op zijn grondvesten. Daarna probeerden de Ethiopiër het lichaam van Elin met stenen te verbergen.

LEES MEER: De moord op Elin Krantz

De 31-jarige Ephrem Tadele Yohannes werd veroordeeld voor de misdaad. Hij kwam echter weg met slechts 16 jaar gevangenisstraf en levenslange uitzetting en wordt in mei 2021 voorwaardelijk worden vrijgelaten, omdat men in Zweden slechts een tweederde van de gevangenisstraf moet uitzitten.

In een brief aan de gevangenis- en reclasseringsdienst, waarvan het Zweedse tijdschrift Metro nota heeft genomen, eist hij niettemin dat hij naar zijn thuisland Ethiopië wordt overgebracht om daar de rest van zijn gevangenisstraf uit te zitten.

In de brief stelt hij onder andere dat het Zweedse rechtssysteem hem blootstelt aan “vernederende behandelingen” en “ernstige schendingen van de mensenrechten”.

“God zegene u”, schrijft hij aan het einde van de brief.

De claim is ingediend bij de regering, die heeft deze nu echter afgewezen. Hij moet wachten tot Zweden hem officieel in vrijheid laat.

Bron:

Elin Krantz mördare vill åka hem – känner sig “kränkt” i Sverige
Elin Krantz mördare vädjar om att få lämna Sverige – därför sätter regeringen stopp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De moordenaar van Elin Krantz wil naar huis – voelt zich “gekrenkt” in Zweden

  1. Jack vanderVeen // februari 22, 2019 om 22:42 //

    kan zo’n lul uit Ethiopie dan schrijven en nog wel in het zweeds of engels?
    zal wel “zijn” advocaat zijn die een verzoek voor overplaatsing heeft ingediend.
    daar in Ethiopie het niet zo nauw genomen wordt met moorden op BLANKE vrouwen die men eerst naar behoefte verkracht, zou hij daarginds direct de straat opgeschopt worden en kan hij verder op volle kracht doorgaan waar men hem gedwongen in Zweden heeft laten ophouden: verkrachten en wegwerken slachtoffers.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s