Nieuw

Cultuurverrijkers overvallen en mishandelen bejaarden in hun eigen huis – Vrouw (76) kan niet langer zelfstandig wonen

Foto: Frans Timmermans PES EU ontmoeting, 23 September 2015. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: PES Communications.

Een 76-jarige vrouw is eind vorige maand op gewelddadige wijze beroofd in haar eigen huis in Osdorp. Het slachtoffer is zo ernstig gewond geraakt, dat ze niet meer zelfstandig kan wonen.

De vrouw is op woensdag 30 januari thuis in haar woning aan Langswater als er bij haar wordt aangebeld. Ze verwacht iemand van de thuiszorg, dus zonder erbij na te denken doet ze open.

Volgens het slachtoffer spraken de mannen Nederlands tegen haar met een buitenlands accent.

AT5 >>

Hoogbejaard echtpaar uit Winkel verslagen na brutale beroving; er lag 16.000 euro spaargeld en 7.000 euro aan sieraden onder het bed

Ab (92) en Hijlkje Mels (91) uit Winkel zijn beroofd van 16.000 euro spaargeld en 7.000 euro aan sieraden. Een jonge vrouw verschafte zich toegang tot hun huis, terwijl drie handlangers het echtpaar bezighielden. De vrouw wist meteen waar ze moest zoeken en dook onder het bed in hun slaapkamer.

Het is een ramp voor het hoogbejaarde echtpaar dat donderdagmiddag werd bestolen. Het geld was bedoeld als aanvulling op hun begrafenisverzekering.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Cultuurverrijkers overvallen en mishandelen bejaarden in hun eigen huis – Vrouw (76) kan niet langer zelfstandig wonen

 1. Het is onderhand wel klaar met zgn cultuurverrijkers.
  Vooral dat laatste ..verrijkers..

  Iedereen weet waarover het gaat en iedereen weet dat hij/zij/ of zijn gezin of familie niet kan rekenen op de belofte die de staat heeft gedaan.
  NL… bescherming!

  Die bescherming wordt kennelijk niet geboden…

  EN…in dat geval treden er blijkbaar andere mechanismen in werking.
  Zelfverdediging is nl. een grondrecht.

  Like

 2. Gladiator // februari 23, 2019 om 12:38 //

  @Feniks,

  Geheel eens met je opmerking echter daar moet denk ik toch wel wat nuance bij worden aangebracht!!!!

  Hoe willen mensen van deze leeftijd zich beschermen tegen 4 volwassen jonge mensen welke ook nog eens niets anders gewend zijn als geweldpleging want laat ons eerlijk zijn, normale mensen doen dit soort criminele handelingen niet!!!!

  Een in dit geval zou heel misschien een vuurwapen een oplossing kunnen brengen echter alleen maar indien men hierin getraind is anders wordt dit zelfs nóg gevaarlijker!!!~

  Ik ben eigenlijk meer voor een andere optie echter dit is helaas ondenkbaar geworden in dit godverdomde klereland!!!!

  WE WORDEN VOOR ONZE OGEN VERVANGEN door tuig uit landen waar geen water uit de kraan komt en geen stroom uit een “knopje”!!!

  En we doen niets, we komen niet eens bij mekaar om ons bijvoorbeeld WEERBAARDER te maken door o.a. GROEPJES te vormen, nummers van mensen te bellen in geval van nood welke dicht bij iemand in de buurt wonen, diverse soorten van bewapening- en veiligheidsmaatregelen te nemen voor noodgevallen maar nee hoor, liever hier wat zitten typen en zaniken en blaten over wat ZE en WE allemaal moeten doen om dit tuig het land uit te krijgen!!!!!!

  Kom godverdomme van jullie krukjes, stoeltjes, bankjes af en laat ons de koppen bij elkaar steken voor het te laat is!!

  En geloof me, IK weet wat een noodsituatie is……..wie nog hier……..en toen werd het WEDEROM stil, héél stil!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s