Nieuw

ASO-AZC’s: ‘Wij selecteren de ergste asielterroristen om ze vervolgens op de bevolking los te laten’

Zelfs de Omvolkingskrant kan dit verhaal niet positief spinnen al doen ze wel hun best door allerlei asieltuig aan het woord te laten dat allemaal ‘buiten hun schuld’ in de aso-azc is beland.

Volkskrant:

Bewoners verblijven maximaal drie maanden in een ebtl. Het idee is dat ze heropgevoed terugkeren naar het azc. De praktijk is weerbarstiger: van de 304 inwoners die sinds eind 2017 in de twee ebtl’s verbleven, vertrokken 147 bewoners ‘met onbekende bestemming’. Dat is de term die het COA hanteert voor bewoners die uit de opvang verdwijnen. Ze belanden in de illegaliteit of duiken later opeens weer op. Slechts 34 bewoners keerden vanuit een ebtl terug naar de reguliere opvang.

Eindresultaat van dit kostbare werkgelegenheidsproject voor de asielindustrie is dat de asieljihadisten ongecontroleerd in de samenleving belanden in plaats van teruggestuurd worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on ASO-AZC’s: ‘Wij selecteren de ergste asielterroristen om ze vervolgens op de bevolking los te laten’

 1. Fijn dat ze dit tuig op onze mensen loslaten…moeten wij maar allemaal pepperspray en een taser aanschaffen om ons dit schorem van het lijf af te houden…brrr…

  Like

 2. koddebeier // februari 23, 2019 om 11:07 //

  Aso-AZC’s zijn totale waanzin, aso’s trap je gelijk het land uit, stel idioten !!

  Like

 3. @Petra, NEE Petra, pepperspray en een taser zijn niet ”legaal” in Nederland. Mocht u dit gebruiken ter zelfverdediging, dan kan u door een eventuele dader worden aangeklaagd.

  Houdt u zich wel netjes aan de regels!

  Mocht u worden beroofd, bedreigd of mishandeld, etc, dan gebruikt u uw telefoon maar om de politie in te schakelen, bent u nu helemaal bedonderd!

  En mocht u zich niet meer veilig voelen in Nederland door de vreemdelingen die wij hier naar binnen halen om u uiteindelijk te vervangen dan fietst u maar om de AZC’s heen bijvoorbeeld, en wat betreft de veiligheid van uw kinderen, die moeten zich dan ook niet zo gewaagd kleden, want dan vraag je er toch om, Rascist, Xenofoob, Islamofoob!

  Wij van de STAAT wensen u en uw kinderen een fijne zomer toe. Alvast veel plezier in het zwembad straks, groetjes! (Vergeet uw telefoon niet)

  #The Anti-White Pogrom. #White genocide.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s