Nieuw

Aanval op de kerstmarkt in Berlijn – Overheid deporteerde Amri vertrouweling om zijn betrokkenheid bij moordaanslag te verhullen

Met de groetjes van de EU.

De Duitse veiligheidsautoriteiten hebben blijkbaar een vertrouweling van de Berlijnse kerstmarktmoordenaar Anis Amri gedeporteerd om zijn betrokkenheid bij de aanslag te verhullen met twaalf doden en meer dan 60 gewonden in december 2016.

Dit is het resultaat van geheime onderzoeksdocumenten waarover FOCUS beschikt. De radicale islamist Bilel Ben Ammar is duidelijk een agent van de Marokkaanse geheime dienst, die door deportatie kon ontkomen aan strafvervolging in Duitsland . De Noord-Afrikaanse inlichtingendienst DGST had de Federale Politiedienst en de Federale Inlichtingendienst herhaaldelijk gewaarschuwd voor de radicalisering van Anis Amri en zijn plannen voor aanvallen.

Bilel Ben Ammar had Amri de avond voor de aanslag met een zware semitruck nog ontmoet. Een camera gemonteerd op een huizenblok op de Breitscheidplatz filmde voor FOCUS hoe Amri uit de vrachtwagen stapte na de dodenrit en op de vlucht sloeg. Op dit moment toont de film, die eerder geheim werd gehouden, ook een persoon met het uiterlijk van Ben Ammar die een man met een vierkante balk op de zijkant van zijn hoofd slaat om de weg vrij te maken voor de vluchtende Amri.

Foto: Duitsland kerstmarktaanval, moslimterrorist Anis Amri.

De aangevallen man bevindt zich nog steeds in coma. Twee uur na de moord fotografeerde Ben Ammar de verwoeste kerstmarkt en stuurde de foto’s naar een voorheen onbekend telefoonnummer.

Slechts negen dagen na de aanval werd een politiek besluit genomen dat Amri’s vermeende helper het land moet verlaten. “De veiligheidsautoriteiten en het federale ministerie van Binnenlandse Zaken zijn zeer geïnteresseerd in het welslagen van de deportatie”, aldus een e-mail van 28 december 2016 aan de federale politie, waarover FOCUS kan beschikken.

Bron:

Regierung schob Amri-Vertrauten ab, um dessen Verwicklung in Attentat zu vertuschen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Aanval op de kerstmarkt in Berlijn – Overheid deporteerde Amri vertrouweling om zijn betrokkenheid bij moordaanslag te verhullen

 1. De hele rechtsgang in Europa moet vervangen worden ,ze zijn corrupt,passen de wet aan naar believen en discrimineren,straffen worden velaagd en verhoogd als het POLITIEK uitkomt,dit kan niet in een DEMOCRATIE,Soros en geheime diensten hebben veel te veel invloed,en verzinnen allemaal leugens om te kunnen doen wat zij niet mogen doen.
  Opruimen en vervangen en bestraffen wat betreft,MH17,Referendum Oekraine,afschaffen referendum,invloed geheime dienst op waarheid politieke beslissingen.enzv

  Liked by 2 people

 2. De Duitse bevolking is dus verraden.
  Hoogverraad dient te worden berecht en bestraft. (Hoogverraad omvat ALLE verantwoordelijken, van elke nationaliteit.).

  Like

 3. De foto met de vrachtauto en de meisjes daarvoor is FAKE! Ernstig dat er zo een gefotoshopte foto bijgezet wordt, foei!

  Like

 4. @byqieghq, neem een normale naam, en verder de foto is een collage van twee waar gebeurde
  Inciidenten, dat is wat anders dan fotoshop

  Like

 5. We hadden ook voor een originele foto kunnen kiezen.

  Dat doet niks af aan het verhaal.

  We gebruiken dit soort gefotoshopte foto’s omdat ze iets toevoegen.

  Namelijk; zonder dat we het verder uit hoeven te leggen, begrijpt iedereen die de foto en het artikel ziet, dat er een samenhang is tussen de ‘refugees welcome’ stories en de daadwerkelijke aanslagen.

  Zonder medewerking van links zouden de aanslagplegers nooit Europa binnengekomen zijn.

  En dat links daar minderjarige meisjes voor inzet in fotoseries maakt het des te walgelijker. Dezelfde meisjes die het eerste slachtoffer zijn.

  En daarom ‘byqieghq’ is juist dit een hele goede ‘foto’ !

  En kun jij de pot op.

  Like

 6. En zo is het byqwhateveryournameis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s