Nieuw

Zweden: paard in brand gestoken, migranten-bende besproeit bejaarde vrouw met aanstekervloeistof

Bij twee verschillende gebeurtenissen werd in Zweden een paard in brand gestoken en een oudere vrouw door een migranten-bende met aanstekervloeistof besproeit in de buurt van een vlammende gril.

In Örebro werd een paard behandeld voor brandwonden nadat een of meer daders ’s nachts in de stallen op een vrouwencollege waren ingebroken en de paardendeken op de rug van het dier in brand hadden gestoken, rapporteert Expressen.

– Iemand of meerdere mensen zijn de stal binnengegaan. Er zijn duidelijk zichtbare verwondingen na het vuur op het paard, zei een politiewoordvoerder.

De politie onderzoekt dierenmishandeling en vandalisme, evenals andere mogelijke misdaden.

In Kristianstad werd een 70-jarige vrouw door een migranten-bende met aanstekervloeistof besproeid nadat ze probeerde een grote gril-brand te blussen die ze waren begonnen, meldt Fria Tider.

Politie en reddingsdiensten werden opgeroepen naar een meergezinswoning die bekend was bij de autoriteiten, omdat de politie daar al meer dan een tiental keer naartoe was gesommeerd.

Het laatste voorval bleek naar verluidt een groep “jongeren” in de leeftijd van 13 tot 15 jaar te zijn die een brand met “zeer hoge” vlammen op een appartemententerras ontketende.

Toen een bejaarde vrouw die de woningbouwvereniging vertegenwoordigde hen meedeelde dat ze daar niet mochten grillen, reageerden de jongeren naar verluidt met gelach en beledigingen.

– Het was een vervelende migranten-bende die daar zat, vertelde een ooggetuige aan Fria Tider.

De vrouw probeerde de vlammen met water te blussen toen een verdachte haar, en het open vuur, met aanstekervloeistof besproeide.

– Gelukkig voor haar bereikte de vlammen haar niet, zei een politiewoordvoerder.

De autoriteiten onderzoeken nu het voorval als poging tot mishandeling.

Bron:

Sweden: Horse Set On Fire, Migrant Gang Douses Woman in Lighter Fluid

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: paard in brand gestoken, migranten-bende besproeit bejaarde vrouw met aanstekervloeistof

 1. koddebeier // februari 21, 2019 om 15:18 //

  Ze stappen over van auto’s naar mensen en dieren, hoelang pikken we het nog ???
  Tot we afgebrand zijn ???

  Liked by 1 persoon

 2. Kunnen we voor zulke mongolen de brandstapel weer invoeren.

  Liked by 1 persoon

 3. Zou leuk zijn geweest als dat paard zijn belagers eens flink hard had getrapt, in hun ‘edele delen’…dat arm dier 😦 Dit tuig eruit trappen; is géén verrijking voor de samenleving…

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden: paard in brand gestoken, migranten-bende besproeit bejaarde vrouw met aanstekervloeistof | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s