Nieuw

Zweden: homo-‘vluchteling’ door migranten-bende in elkaar geslagen in LGBTQ-gecertificeerd asielcentrum

Abdul Azizi en zijn Afghaanse belagers. Foto: Politie.

Ongeveer 20 Afghaanse medebewoners hebben een homoseksuele inwoner in een LGBTQ-gecertificeerd asielhuis in Westsura zwaar mishandeld, schrijft Nyheter Idag.

Het slachtoffer, beschreven als een “Iraanse homoseksuele man”, werd door de asielzoekers in de eetzaal zo zwaar mishandeld dat de lokale migratiedienst zich gedwongen voelde om een beveiligingsbedrijf in te huren om de orde te “handhaven”.

– Het was alsof er twintig raketten aangestoken waren. De hele eetzaal kwam eraan. Ze stormden over tafels en stoelen. Het was als een stormloop naar hem. Hun enige doel was NN, ze vielen niemand anders aan. Ze radbraakten hem, vertelde een van de personeelsleden tijdens het verhoor.

Het aanwezige personeel greep pas in nadat de aanvallers stoelen en vorken op het slachtoffer begonnen te gebruiken.

Slechts één van de aanvallers, Abdul Azizi, werd veroordeeld wegens mishandeling; hij beweert dat zijn acties in “zelfverdediging” waren, een bewering die het personeel en het slachtoffer ontkennen.

– Als ik alleen was geweest en hij zulke lelijke dingen had gezegd, dan had ik mezelf kunnen beheersen, maar toen hij dit openlijk tegen iedereen zei, raakten we allemaal zo gekwetst dat we ons niet meer konden controleren. We hebben misschien een onbewuste fout gemaakt, maar eerschendingen zijn zeer ernstig voor ons, aldus Azizi.

Dit bijzondere asielhuis wordt plaatselijk gevierd omdat het de eerste in zijn soort is die in 2015 door de Zweedse Federatie voor Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen en Transgenders Rechten (RFSL) is gecertificeerd.

Om die titel te verdienen, heeft het personeel 16 uur scholing, twee workshops en aandacht besteed aan details zoals sekse-verdeelde toiletten en de kunst aan de muren.

Interessant is dat de aanklagers hebben uitgesloten dat de mishandeling een haatdelict is, een perspectief waar het slachtoffer het niet mee eens lijkt te zijn.

Hij beweert dat de aanval de laatste was in een reeks van pesterijen tegen hem en andere homoseksuele bewoners.

– Wanneer we naar het restaurant gaan, beledigen ze ons, schreeuwen naar ons en bedreigen ons. Het gebeurt ook elders in de accommodatie, zei hij.

Bron:

En dömd för gruppmisshandel av homosexuell på hbtq-certifierat asylboende – ”De manglade ned honom”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweden: homo-‘vluchteling’ door migranten-bende in elkaar geslagen in LGBTQ-gecertificeerd asielcentrum

 1. Jack vanderVeen // februari 22, 2019 om 04:42 //

  Lynxe Garde en hun importvriendjes blijven uiteraard ontkennen dat dit geweldige structureel is overal waar die superintelligente getinte en bruine en zwarte kippen de kop opsteken.
  Wanneer krijgen Europese lynxe honden nu eindelijk eens massaal wroeging over hetgeen zij aangericht hebben en nog steeds aanrichten in Europa

  Like

 2. Een gecertificeerd LBTG-AZC zal wel een flat zijn zonder dak waarin al de inmates net doen of ze flikker of omgebouwde zijn en als er eentje uit z’n rol valt gaan ze ‘m te lijf? Zouden de potten trouwens apart zitten?

  Like

 3. Waarschijnlijk de enige echte homo die in elkaar is geslagen.
  De rest, zonder pardon, retour afzender.

  Like

 4. De daders allemaal eruit flikkeren; geweldplegers horen hier niet thuis

  Like

 5. ruuud steunassen // februari 23, 2019 om 00:08 //

  Eruit flikkeren? Er is geen flikker aan. Allemaal toneelspelers, zoals ook Breinbrouwsels beweert.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s