Nieuw

Trump neemt het initiatief om homoseksualiteit over de hele wereld te decriminaliseren

Als onderdeel van een diplomatieke opmars voor LGBTQ-rechten lanceert de Trump-regering nu een initiatief om homoseksualiteit te decriminaliseren in landen waar dit nog steeds illegaal is. Als onderdeel van het initiatief wordt Iran geïsoleerd waar homoseksuelen vervolgd en geëxecuteerd worden.

Dinsdag meldde NBC News dat het initiatief zal worden geleid door de Amerikaanse ambassadeur in Duitsland, Richard Grenell, een toegewijde Trump-aanhanger die een van de openlijk homoseksuele mensen aan de top van de Amerikaanse regering is. Grenell is ook een van de belangrijkste kandidaten om Nikki Haley op te volgen als VN-ambassadeur.

Het initiatief voor wereldwijde rechten voor seksuele minderheden werd dinsdagavond in Berlijn gelanceerd. LGBTQ-activisten werden vanuit heel Europa naar een diner gevlogen om te beramen hoe druk kan worden uitgeoefend op decriminalisering in landen waar homoseksualiteit nog steeds een wetsovertreding is – vooral in het Midden-Oosten, Afrika en de Caribische staten.

De strategieën zijn nog in voorbereiding, maar vertegenwoordigers van het initiatief stellen dat ze waarschijnlijk zullen samenwerken met mondiale organisaties zoals de VN, de EU en de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa en andere landen waarvan de wetgeving al ruimte biedt voor homoseksuele rechten.

Ook andere Amerikaanse ambassades en diplomatieke missies in Europa zullen hierbij betrokken zijn, evenals een aantal Amerikaanse organisaties die zich inzetten voor democratie en mensenrechten.

Homoseksualiteit is nog steeds illegaal in 72 landen en in acht daarvan wordt de doodstraf toegepast. Een van deze landen is Saoedi-Arabië, waarmee de Verenigde Staten nauwe betrekkingen onderhouden.

De Trump-regering is door LGBTQ-activisten in de Verenigde Staten bekritiseerd voor het verbieden van de Amerikaanse strijdkrachten om transseksuelen te accepteren die hun geadopteerde sekse in het leger willen gebruiken en om een eerder politiek besluit  te herroepen die speciale ruimtes voor transseksuelen in openbare scholen zou instellen.

President Barack Obama voerde in 2008 campagne tegen het homohuwelijk, maar werd nog steeds omarmd door LGBTQ-activisten. Obama veranderde van gedachten over deze kwestie voor de herverkiezingscampagne van 2012 en drong er in 2015 bij de Afrikaanse landen op aan om wetten af te schaffen die discrimineren tegen homoseksuelen, maar hield zich er niet in bredere zin mee bezig.

Bron:

Trump Launching Effort to Decriminalize Homosexuality Worldwide
Trump tar initiativ för att avkriminalisera homosexualitet i hela världen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Trump neemt het initiatief om homoseksualiteit over de hele wereld te decriminaliseren

 1. Like

 2. tim pietersen // februari 21, 2019 om 12:43 //

  deze flag gaat niet over lgbt maar over de https://www.youtube.com/watch?v=zMkFfF0_KLY The Noahide World Order (talmudic law)

  Like

 3. Benieuwd hoe Links (Democrats) hierop zal reageren, laat staan de über-hypocriete moslimlanden, waar pedofilie ‘gewoon cultuur’ is.

  #BanIslam #LeesUdoOlfkutte
  #StopPedotuig #StemPVV

  Like

 4. vonpuffelen // februari 21, 2019 om 18:46 //

  Alsof het de globalisten zal boeien of er wat homo’s aan een kraan bungelen in Iran.
  De volgende fase is boots on the ground om de lgbtrytuhjkklioo rechten te garanderen en om er een jesuit/rothschild centrale bank neer te plempen als je er toch bezig bent.

  Like

 5. Goed initiatief

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s