Nieuw

Putin reageert op de terugtrekking van de VS uit de wapenovereenkomst – gaat nieuwe precisiewapens op Washington richten 

Rusland zal volgens president Poetin nieuwe precisiewapens op beslissingscentra in het Westen richten als de Westerse staten korte- en middellangeafstandsraketten stationeren die Rusland kunnen bereiken.

Westerse staten moeten afzien van het plaatsen van raketten voor de korte en middellange afstand die Moskou kunnen bereiken, zegt president Vladimir Poetin. Als dat wel gebeurt, zal Rusland gedwongen worden om nieuwe wapensystemen te ontwikkelen die gericht zijn op de plaatsen waar anti-Russische beslissingen worden genomen.

– Rusland zal worden gedwongen om nieuwe soorten wapens te ontwikkelen, die niet alleen gebruikt kunnen worden tegen de gebieden waar de directe dreiging vandaan komt, maar ook naar de plaatsen waar besluiten worden genomen om deze wapensystemen te gebruiken, zei Poetin.

Poetin herhaalde ook dat Rusland geen raketten voor de korte of middellange afstand in West-Rusland zal ontplooien, tenzij de westerse mogendheden dergelijke wapens eerst zouden stationeren.

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde eerder aan dat de VS zich terugtrekt uit de ontwapeningsovereenkomst die dit soort wapens verbiedt. Rusland antwoordde toen dat het de beslissing van de VS zal weerspiegelen, dat wil zeggen dat Rusland zich ook zal terugtrekken. De overeenkomst werd oorspronkelijk ondertekend om het aantal kernwapens in Europa te verminderen.

Bron:

Russia may be forced to aim weapons at Washington, suggests Putin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s