Nieuw

Machiel de Graaf vs Azarkan: ”Turkije heeft geen vrienden.”

Sorry, hadden we even gemist. Was naar aanleiding van die Turkse weekendscholen vorige week.

Het is nog erger dan de Graaf zegt, want zo’n brief is niet per ongeluk opgesteld in Koeterwaals, dat is met opzet. En het hele doel is om nu in dit debat te kunnen zeggen dat de genocidecoalitie er iets gaat doen, terwijl dat never nooit niet gaat gebeuren, omdat ze dat niet willen.

Deze gekochte marionetten zitten er om de anti-blanke agenda uit te rollen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Machiel de Graaf vs Azarkan: ”Turkije heeft geen vrienden.”

  1. Rini Stegeman // februari 21, 2019 om 14:12 //

    Prachtig gesproken Machiel de Graaf!!!!!!!!!!!!

    Like

  2. Jack vanderVeen // februari 21, 2019 om 15:24 //

    om progressief genderneutraal te betitelen; het is niet mis te verstaan. En toch willen diversen het misverstaan. Zou dat komen omdat zij onderdeel uitmaken van de oohhhh zooooo zwak regerende coalitie?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s