Nieuw

“Ik pleeg beroepsmatige zelfmoord” – CBS sterreporter geeft toe: Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden

CBS hoofd van de afdeling buitenlandse zaken van CBS News, Lara Logan, heeft de gelederen gebroken en toegegeven dat ze hun objectiviteit hebben verloochend en “politieke activisten” zijn geworden.

Tijdens een verschijning op de Mike Drop podcast met gepensioneerde Navy SEAL Mike Ritland gaf Logan toe dat “de media overal liberaal zijn, niet alleen in de VS”, toevoegend dat het bijna onmogelijk was voor kijkers om de waarheid te ontcijferen als ze op een gegeven moment de waarheid werden verteld.

“85% van de journalisten zijn geregistreerde Democraten,” zei Logan. “Hoe weet je dat je voorgelogen wordt? Hoe weet je dat je wordt gemanipuleerd? Hoe weet je dat er iets niet klopt met de berichtgeving? Als ze het allemaal simplificeren en is er geen grijs. Het is allemaal eenrichtingsverkeer. Nou, zo is het leven niet. Als het niet overeenkomt met het echte leven, is het waarschijnlijk niet waar. Er is iets mis. Bijvoorbeeld, alle berichtgeving over Trump is de hele tijd is negatief. …. Dat is een vertekening van de manier waarop dingen in het echte leven gaan”.

“Er is geen grijs. Het is allemaal eenrichtingsverkeer”, zei Logan.

Logan zegt dat de zware vooringenomenheid het vermogen van mensen om te weten wat echt waar is, heeft scheefgetrokken.

“Wanneer u uw computer aanzet, of u loopt voorbij de TV, of u ziet een krantenkop in de kruidenierszaak Als ze allemaal hetzelfde zeggen, overtuigt het gewicht van dat alles u ervan dat het waar is,” zei Logan. “Je stelt het niet ter discussie, want iedereen zegt het”.

Ze gaf ook toe dat journalisten vandaag de dag min of meer lobbyisten voor liberale belangen zijn, en voegde eraan toe dat het gewicht van de liberale media machine “de andere kant” overweldigt, tenzij mensen actief op zoek gaan naar nieuwsportalen zoals Breitbart”.

Nota nemend van recente commentaren door de vroegere uitvoerende redacteur Jill Abramson van New York Times, zei Logan “hoewel de media historisch altijd links-steunend is geweest, hebben wij onze pretentie – of minstens de inspanning – om objectief te zijn, tegenwoordig volkomen verlaten. …. We zijn politieke activisten geworden, en sommigen zouden propagandisten kunnen betogen, en daar hebben ze min of meer gelijk in”.

Logan zei dat de mainstream media gebruik maken verslaggeving van anonieme of enkelvoudige overheidsbronnen die totale nonsens zijn.

“Dat is geen journalistiek, het is bullshit”, zei ze – en eist meer verantwoording.

“De verantwoordelijkheid voor nep-nieuws begint met ons”.

Bekijk het volledige interview hieronder (het relevante deel begint om 2:16:00 uur):

Bron:

“I’m Committing Professional Suicide”: CBS Star Reporter Admits “Mostly Liberal” Journalists Are Now “Political Activists”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Ik pleeg beroepsmatige zelfmoord” – CBS sterreporter geeft toe: Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden

 1. Even wat anders, de NOS komt weer eens met fake news.
  50 jaar minimumloonontwikkeling… een netto toen met bruto nu vergelijking.

  Like

 2. Bij mij pakt dat niet.
  Nu willen ze vanuit de KU Leuven het aanbrengen van vingerafdrukken op paspoorten verbieden. Onveilig enzo…
  Ik heb hetzelfde protest anders niet gehoord bij online bankieren.
  Heb je die nieuwe burgemeester van Leuven al eens goed bekeken?
  Een islamiet in schotelvod-gewaad met een plofbaard van hier tot in Tokio.
  Natuurlijk wil die geen vingerafdrukken op id’s in zijn door ondertussen van crimigranten vergeven stad.

  Ik heb dat thuis gezegd, en ze zeiden: “Nu niet alles op de islam steken he.”
  Toen ik zei dat het niet normaal was dat een islamiet de controle kreeg over het justitieapparaat, zeiden ae dat het anders racisme was.
  Tja, wat doe je daarmee?
  Ik heb nu de oplossing gevonden, ik zeg zo: “Lees eerst de Koran eens en daarna praten we verder, want je weet niet waar je het over hebt.”

  Like

 3. Chip ( en anderen ) : de wakkere mensen die de kar trekken, en dit geld ook altijd al voor elke soort `profeet ` .. je hebt t altijd gedaan : je bent een complot-denker, een aluhoedje of je wordt voor gek verklaard. Totdat je `gelijk ` krijgt door de omstandigheden : en dan roepen ze : Jaaaa maar dat wist ik allanggg ( op die manier hoeven ze geen `excuses ` aan te bieden ! )
  Wakkere mensen komen namelijk maar 1 op de zoveel voor…….dus 1 familie heeft er maar 1
  mogelijk tegenwoordig 2 , omdat de mensen ietsje meer ` wakker ` zijn als een paar jaar geleden, is het nu iets gemakkelijker geworden om een gesprek aan te gaan, maar nog steeds zijn er veeeeeel mensen zo ontzettend dom en TE traag van begrip, maar dat komt omdat ze zelf geen onderzoek doen, en wel veel horen van anderen…..maar het dus NIET aannemen
  en niet geloven omdat ze in `onderzoek ` geen zin of geen tijd hebben ! Dan is het gemakkelijker om te zeggen : ` Dat geloof ik niet je praat onzin ! `
  Van je familie moet je het hebben luidt het spreekwoord. J I J houdt van ze, daarom wil je het graag uitleggen, omdat in tijden van komende nood, je een TEAM wilt vormen en je samen sterk staat…….ZIJ ondertussen, verklaren als dank, JOU voor `gek `
  Familie en Naasten zijn de grootste kut-lui op d i t punt, voor de `wakkere mensen ` is dit best heeel zwaar soms. En nog eens wat : Eens een voortrekker, altijd een voortrekker….
  bij een volgend wat nieuwer onderwerp, gaat het weeeer hetzelfde, en weet je waarom ?
  Wij hebben een soort van `missie ` ….een taak. Misschien moeten wij wakkeren iets leren :
  wij moeten leren, ons STERK te maken, en ons er niets van aan te trekken. Wat we niet moeten doen : een volgende keer maar niks meer zeggen, want begrijp goed Chip en anderen…..zonder ons, zou niemand ergens achter komen ! Wij hebben een missie…..!!!!!
  Wees sterk !

  Like

 4. IK heb het je al vaker gezegd, Marijke.

  Het wordt niet leesbaarder van je alterternatieve toetsenbordgebruik.

  Ik wil best je comments lezen, maar ik ga dit soort abracadabra niet ontcijferen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s