Nieuw

Hongarije slaat terug nadat EU-vicevoorzitter Timmermans de kiezers beledigt

Orban's directe antwoord op de"Hongaarse fobie" belediging. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: "Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is".

Het is nog maar een paar dagen geleden dat EU-vicevoorzitter Timmermans tijdens een verblijf in Boedapest de Hongaarse kiezers massaal heeft vernederd. De Hongaren zijn een “volk van de zwakken” met “fobieën voor anderen”. De kiezers van de Hongaarse premier Viktor Orbán zijn “misleide mensen”.

En alwetend als Merkel, verklaarde hij dat het noodzakelijk was om de Hongaarse samenleving te helpen “van zijn fobie af te komen”.

Maar de Hongaren en zijn zeer populaire premier laten zich dat natuurlijk niet welgevallen. Afgelopen maandag werd in Boedapest een poster gepresenteerd waarop de voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude “Ischias” Juncker en de zeer controversiële Amerikaanse miljardair George Soros te zien waren. Soros, die zich graag als filantroop presenteert, staat erom bekend dat hij via stichtingen die hij financiert een enorme invloed probeert uit te oefenen op de politiek van vele landen, en als zeer links persoon pleit hij uitdrukkelijk voor massale immigratie naar Europa. Hij staat dus in contrast met Orbán’s beleid om zijn eigen bevolking te beschermen tegen omvolking.

Vorig jaar sloot Orbán de vestiging van de Soros-organisaties in Hongarije, die vervolgens naar Merkel in Berlijn verhuisde. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: “Ook u hebt het recht te weten wat Brussel aan het voorbereiden is. Ze willen een verplichte toelatingsquota; de rechten van de lidstaten om hun grenzen te verdedigen verzwakken; immigratie met migranten-visa vergemakkelijken”, schreef de Hongaarse minister-president dinsdag op Facebook.

“Brussel zal illegale immigratie blijven steunen”, zei een woordvoerder van de Hongaarse regering op dinsdag tegen verslaggevers in Boedapest. “De Hongaren moeten hiervan op de hoogte zijn en daarom is de jongste informatiecampagne van start gegaan,” voegde hij eraan toe. De fiscaal gefinancierde campagne maakt echter geen deel uit van de verkiezingscampagne voor de Europese verkiezingen in mei. Maar met de campagne lijkt Hongarije in doel geschoten te hebben, want Brussel reageerde verrassend heftig.

De woordvoerder van de Europese Commissie, Margaritis Schinas, bekritiseerde de campagne als vals nieuws en noemde het onbegrijpelijk. “Het is schokkend dat zo’n belachelijke samenzweringstheorie zich in die mate heeft gevestigd”, zei hij in Brussel.

Juncker veroordeelde ook de Hongaarse campagne en bekritiseerde Orban, die hij ook beschuldigde van liegen. Zijn partij Fidesz vertegenwoordigde op geen enkele wijze de “christen-democratische waarden”, zei Juncker tijdens een paneldiscussie in het parlement van de deelstaat Baden-Württemberg op dinsdag. “Er is geen raakvlak tussen de heer Orban en mij”, vervolgde Juncker. Daarom was hij van mening dat “zijn plaats niet in de Europese Volkspartij ligt”.

“Mijn vriend Manfred Weber zal zich ook afvragen of hij deze stemmen überhaupt nodig heeft”, voegde Juncker eraan toe met het oog op de EPP-leider, die ook de beste conservatieve kandidaat voor de Europese verkiezingen is. De CSU politicus, die Juncker wil opvolgen met Merkel’s placet, gaf geen commentaar op de mediacampagne.

De Franse EPP-president Joseph Daul zei echter dat hij de campagne krachtig veroordeelde en sprak van “kwaadspreken over Juncker”.

Bron:

Nach Wählerbeleidigung durch EU-Kommissar: Ungarn schlägt zurück

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Hongarije slaat terug nadat EU-vicevoorzitter Timmermans de kiezers beledigt

 1. Is toch GVD niet normaal dat die Soros overal maar voor dreiging en onrust zorgt en er ook steeds maar mee blijft wegkomen ? Waarom wordt die man niet opgesloten ?

  Liked by 1 persoon

 2. Jammer dat ze die idioot niet gelijk hebben opgepakt vanwege opruiing en ondermijning van de staat.

  Liked by 1 persoon

 3. Als je bedenkt dat alle banksystemen ,Multinationals,de Diamanten business,Beurzen die geldstromen laten stijgen en dalen en hiermee Landen en muntstelsels opwaarderen of kapot maken.
  Als je weet dat de Joden,,Rotchilds,, de Tweede Wereld oorlog financierden bij zowel Duitsland(Hitler)als de USA(Rosenveld) en Great-Britain(Churchill)met de ,,Eis,, dat
  Israel geboren moest worden op de plaats van Palestina en zij hun zin kregen.
  Als je weet dat Hitler een ontmoeting had met de hoogste Rabbijnen in Jordanie over de vrijlating van alle gevangen Joden in consentratie kampen en dat hij te horen kreeg maak ze maar dood dat kunnen WIJ later gebruiken als de HOLOCAUST dus de zielige Jood spelen daar hoor je niemand over en dat zij als Joden de Enige Blanken willen blijven en als Hogere Kaste willen leven en alle andere zwarte,rode,gele volkeren als slaaf gebruiken.
  Zetten Volkeren en Gelovigen tegen elkaar op en hopen dat ze elkaar uitmoorden,als proef werden de zwarten tegen de blanken opgezet in Zuid-Afrika en dat lukte en nu komen ze om van de honger.
  Vervolgens inporteren zij miljoenen inboorlingen met de Islam om de Christenen uit te moorden en landen te mengen terwijl israel zelf deze verwijderd en vol staat met atoomwapens om iedereen buiten HUN deur te houden.
  En maar klagen dat zijn de Joden gewend dat zij zielig zijn en dat wij ANTI SEMIET ZIJN.
  Ja dat klopt en SO WHAT.

  Liked by 1 persoon

 4. De orthodoxe jood Soros moet niets van christenen hebben en zweept de islam op
  de westelijke beschaving kapot te maken
  Volgens mij is Soros degene die de IS betaald om de Europese bevolking
  te vermoorden,danwel op honger te zetten Veel gezinnen hebben geen geld
  meer voor eten,ook in Nederland
  En de besturen geven opdracht hen nog meer te laten betalen,nog meer hongeren
  Dan is het toch logisch dat mensen in opstand komen tegen dat soort als Juncer.

  Like

 5. Wat Timmermans zegt klinkt erg op wat Barbara Lerner Spectre zegt.
  Zoek het maar eens op, op youtube.

  Like

 6. De Hongaren zijn niet zwak maar juist sterk; zij verdedigen hun land tenminste…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s