Nieuw

Deens parlement heeft nieuw wetgevingspakket gegrondvest: strafeiland voor migranten, bijdragen verminderd, maximum gezinsmigranten, tijdelijke verblijfsvergunningen, remigratie bewerkstelligen

“Een paradigmaverschuiving” – dit wordt het L140-pakket met wetten genoemd voor een strakkere immigratiepolitiek die het Deense parlement – de Folketing – deze donderdag met een brede meerderheid heeft goedgekeurd. Zowel de conservatief-liberale regeringspartijen als de rechts-populistische Deense Volkspartij en de Sociaal-Democraten hebben de veranderingen gesteund.

Vorig jaar november presenteerden de conservatief-liberale regering en de steunpartij Deense Volkspartij een migratiebeleidsovereenkomst. Donderdag werd het door een aantal wetten van het parlement formeel goedgekeurd  Het meest in het oog springende onderdeel van het pakket is het onderdeel dat gaat over het plaatsen van migranten met afwijzingen en uitzettingsbeslissingen op het onbewoonde eiland Lindholm, iets waar FENIXX al eerder over berichtte.

Bovendien worden bepaalde bijdragen aan migranten verminderd en wordt de mogelijkheid geboden om een plafond vast te stellen voor het aantal gezinsmigranten dat immigranten mogen immigreren.

Verblijfsvergunningen zijn nu meestal tijdelijk en het is ook gemakkelijker om ze in te trekken of verlenging te weigeren. Het zal ook niet langer meer volstaan om een band met de Deense arbeidsmarkt te hebben wanneer een verblijfsvergunning wordt gecontroleerd om geen afwijzing te ontvangen.

De veranderingen worden door de Deense Volkspartij, die een drijvende kracht is geweest, een “paradigmaverschuiving” genoemd. Het gaat om een terugkeer naar een traditionele benadering van asiel en vluchtelingen, waarbij deze niet in de eerste plaats in de Deense samenleving moeten worden geïntegreerd, maar zodra de omstandigheden in het land van herkomst dat toelaten, naar huis moeten terugkeren.

Bron:

En mer restriktiv invandringspolitik i Danmark

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Deens parlement heeft nieuw wetgevingspakket gegrondvest: strafeiland voor migranten, bijdragen verminderd, maximum gezinsmigranten, tijdelijke verblijfsvergunningen, remigratie bewerkstelligen

  1. Ze zijn goed bezig daar; nu wij nog…

    Like

  2. Beter veel te laat dan nooit zeker. Ondertussen zijn we al bezet gebied geworden ,en wacht het bezettingsleger enkel op een vuurorder .

    Like

  3. Fantastisch plan, miss mijn 2e vaderland.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Deense parlement heeft nieuw wetgevingspakket gegrondvest: strafeiland voor migranten, bijdragen verminderd, maximum gezinsmigranten, verblijfsvergunningen tijdelijk, remigratie bewerkstelligen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s