Nieuw

De EU-omvolking-propaganda-pers is een enorme campagne gestart tegen het fenomeen van de Gele Hesjes: Antisemitisme

Alain Finkielkraut. Fotobron: Flickr.com, Renaud Camus (CC BY 2.0).

Al bijna vier maanden doen de protesten van de Gele Hesjes Frankrijk op zijn grondvesten schudden. Weekend na weekend is Parijs een slagveld. De staat biedt de politie alles aan, vreemde ongeïdentificeerde veiligheidstroepen, de Eurogendfor en deelsgewijs legertroepen om de mensen in toom te houden. Massale arrestaties, honderden gewonden, enkele ernstige en enkele doden zijn de balans tot nu toe. De mainstream media berichten – als dat al het geval is – zeer sporadisch over de gewonden en de doden.

Maar nu gaan ze in de hoogste versnelling: tijdens het laatste Gele Hesjes-protest in het Parijse Montparnasse district gebeurde er een incident dat een nieuwe wending aan de hele agenda geeft. Een oudere joodse heer, de bekende filosoof Alain Finkielkraut, werd op straat beledigd. Een groep Gele Hesjes was onderweg toen Finkielkraut werd herkend. “Wij zijn het volk”, werd tegen hem geschreeuwd en “Rot op vuile zionistenduivel!”

Onmiddellijk sprong de pers op deze kwestie, en plotseling stijgt het sinistere spook van het antisemitisme overal op. De “donkere kant” van de Gele Hesjes is HET thema. Het komt op een moment dat het gevestigde systeem geen raad weet hoe om te gaan met het fenomeen Gele Hesjes en zowel geen oplossing kan vinden noch kan toegeven. De veiligheidstroepen staan op de rand van uitputting, de EU nomenclatura vecht om te overleven: Want wanneer Frankrijk onder volksprotesten valt, valt de EU. Het incident met Finkielkraut komt voor de kaste van de EU-grandeurs als een geschenk uit de hemel.

Plotseling vernemen we van “Deutschlandfunk” via “Zeit”, “FAZ” tot “Spiegel” dat massaal antisemitische slogans op etalages van joodse winkels gekliederd zouden zijn, hakenkruis-graffiti en masse op joodse begraafplaatsen en op elke hoek aanvallen op Joden.

Alles in één nacht? Een gecoördineerde actie van de Gele Hesjes? Of is dit alles al maandenlang aan de orde van de dag en heeft de pers het discreet verborgen gehouden? Nauwelijks. Tenzij er natuurlijk nog niet over is gesproken, want dit antisemitisme is vooral afkomstig van moslimmigranten, die in Frankrijk even heilig zijn als in Duitsland.

De Gele Hesjes-beweging is tot nu toe een brede alliantie geweest van de mensen daar beneden tegen de mensen daarboven. Er was alles van links tot rechts, inclusief veel moslims uit de Franstalige landen van Noord-Afrika die naar Frankrijk emigreerden. Het antisemitisme van dit deel van de Franse samenleving is bekend en duidelijk. En dat de Gele Hesjes-beweging steeds meer steun krijgt van islamisten is bij iedereen in Frankrijk bekend. Er is zelfs sprake van een “toe-eigening” van de beweging door islamisten. Natuurlijk zijn er ook Franse rechtsradicalen, hooligans en racisten onder de Gele Hesjes, zoals in elk land.

Het is niet te missen: De antisemietenknuppel moet nu de Gele Hesjes-beweging demoniseren en verdelen. De opdracht aan de media om overal de luide trom te slaan om een Europees-wijde golf van distantiëring te veroorzaken en tweespalt te ontketenen binnen de Gele Hesjes wordt onmiddellijk opgepakt en uitgevoerd. Opnieuw maken de media zich tot de lakeien van de gevestigde orde. De beschuldiging van antisemitisme stroomt nu uit elke scheur en spleet. Men zou blind en doof moeten zijn om niet te herkennen wat hier wordt gespeeld.

Laten we terugkomen op de verbale aanvallen op de heer Finkielkraut. Finkielkraut is niet bepaald een van de publiekelijk geprezen figuren in Frankrijk en is tot nu toe door de pers beledigd als reactionair en racist. Hoewel hij heftig op straat werd aangevallen, ziet hij de situatie vrij droog: Het antisemitisme verspreidt zich onder de linkse activisten, de Banlieu-bewoners (bijna alle Noord-Afrikaans-Arabische moslims) en ook de rechtsextremisten onder leiding van Alain Soral. Als je goed kijkt naar de grootste schreeuwer in de video, zal je opvallen dat hij een immigrantenaccent heeft en een baarddracht die typisch is voor salafisten.

Wat hier in Duitsland niet wordt gemeld, is dat het woedende bericht van antisemitische aanvallen op de heer Finkielkraut werd gevolgd door een Twittergolf van honderden tweets die een heel andere kijk op het incident hebben. Onder hen waren veel prominenten, linkse intellectuelen, zelfs extreem-linkse intellectuelen. Er werd opgemerkt dat Finkielkraut ook graag eindeloos provoceert, dat de wijdverspreide video-opname waarschijnlijk begint met verwijten tegen de Gele Hesjes en dit opzettelijk is weggelaten. Bovendien is antizionisme volgens de tweets geen antisemitisme. De eerste is een kritische houding tegenover het agressieve, nationalistische beleid van overheersing en onderdrukking van de Palestijnen. De tweede is een racistische houding die het joodse volk als minderwaardig beschouwt. Waarschijnlijk om deze reden neemt de FAZ ook de poëtische vrijheid om de belediging “vuile zionistenduivel” te herschrijven tot “vuile Jood”. Dat is geen onoplettendheid. Overigens werd voorheen in de media herhaaldelijk opgemerkt dat de heer Finkielkraut vaak de aandacht trok met zijn racistische uitlatingen tegen moslims.

Interessant, nietwaar? Als u ooit een verzameling van zeer lasterlijke krantenkoppen wilt lezen van de links-tolerante-diverse pers tegen de heer Finkielkraut, waarin hij als racistisch, rechtsradicaal, misantroop en provocateur wordt bestempeld, is deze zeer interessante publicatie het lezen waard [Franstalig]. Het biedt overigens een zeer intelligent verslag van het Franse, linkse, divers islamofiele, globalistische medialandschap, dat tot nu toe zijn favoriete vijand in de heer Finkielkraut heeft gezien en zich in zijn beledigingen aan hem geenszins meer pietluttig gedraagt dan de Gele Hesjes in de video.

Een ongekende hypocrisie die je kaak doet bungelen op kniehoogte: Een zeer intelligent denkhoofd, maar niettemin een rechtse provocerende intellectueel die zich uitspreekt tegen moslimmigranten, die al jaren door de pers wordt aangevallen, wordt nu plotseling in heel Europa gestileerd als de kroongetuige van een vermeend antisemitisme van de Gele Hesjes – om de Gele Hesjes-beweging op doorzichtige wijze te belasteren en te verdelen. Dat is gewoon brutaal en schaamteloos.

Bron:

BREITE EU-DIFFAMIERUNGS-PRESSEKAMPAGNE GEGEN GELBWESTEN: ALLES ANTISEMITEN!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De EU-omvolking-propaganda-pers is een enorme campagne gestart tegen het fenomeen van de Gele Hesjes: Antisemitisme

 1. Knap staaltje omsocialengineering van brave #GeleHesjes naar #BruineHemdjes

  Like

 2. Tussen de demonstranten kunnen IS personen zitten.Het lijkt meer op terrorisme dan opkomen
  voor de belangen van huidige bevolking en diens cultuur
  Een revolutie door moslims ?

  Like

 3. Wouter Eenhoorn // februari 21, 2019 om 14:03 //

  Ze hebben lang gezocht om de gelen te pakken maar ze hebben iets gevonden. Opzet in het spel. Mensen die de gele hesjes steunen en wie niet trappen daa niet in.Ikbewonder de joden al ben ik niet goddienstig Ben 85 heb de oorlog als jonge jongen meegemaakt

  Like

 4. Weten jullie waarom Hitler nooit met de taxi ging? Hij was meer een uber mens.

  Liked by 1 persoon

 5. G.van Dam // februari 21, 2019 om 15:49 //

  Er is al bewezen dat degenen in dd gele hesjes die dat riepen geradicaliseerde moslims waren!!!

  Like

 6. Komt de machthebber Macron heel goed uit.
  Ben benieuwd wanneer de paramilitaire gele hesjes in actie komen, want dat wordt wel tijd.

  Like

 7. Wakkere Joost // februari 22, 2019 om 02:32 //

  Ik heb het al eerder gezegd zolang ik zie dat er linkse en moslims meedoen
  ben ik niet van de partij.Dit had ik al verwacht dat zoiets ging gebeuren wat door de
  elite dankbaar word onthaald.Het was mij al wel duidelijk dat links en de moslims de boel
  aan het kapen was.En dat ze daarmee het hele gebeuren kapot maken.En chaos
  creëren zo dat er grote verwarring ontstaat.En ik zeg nogmaals aan de normale gele
  hesjes ontdoe je van dit moslim en links antifa tuig.Want vergeet niet zij zijn tevens verant
  woordelijk voor de meeste ellende waar juist over word gedemonstreerd.
  Ontdoe je van deze lui! Want zij strijden alleen maar voor de linkse agenda, marxisme
  En de moslims om de boel over te nemen en om de Sharia wet er door te drukken,
  hun Agenda dus.Zo dat ze straks iedereen, wij ,oorspronkelijke bewoners, autochtone, ons
  nachts per verassing ons bij ons bed de ………… vult u het maar zelf in.
  Want vergeet niet de salafisten moslim is een nacht rat ofwel maanvolk.
  Zij slapen tot diep in de dag om in de nacht hun terreur ten uitvoer te brengen.
  Mijn buurman is salafist radicaal dus ik weet dat.Pas heel goed op voor deze
  ratten zij komen in de nacht.

  En houd er maar rekening mee dat dit voorval een valse vlag is om het andere in
  de schoenen te schuiven en te beschuldigen psyop opzet dus.Door de elite-overheid
  of door het ratte tuig of links zelf. In beide gevallen is dit mogelijk
  Nou dan zijn ze behoorlijk in hun opzet aan het slagen dus.
  Ontdoe je van dit tuig.

  Like

 8. Tsja….Ik ben niet zo’n fan van Israel, maar heb nog veel minder met de Palestijnen die om een onverklaarbare reden de vluchtelingstatus overerfbaar hebben gekregen van de VN. Wat natuurlijk nergens op slaat, de bevolking had in ruwweg 60 jaar makkelijk opgenomen kunnen worden in de omringende landen.
  Dat gezegd zijnde, die Finkelkraut is zelf niet te beroerd om anderen te provoceren, maar als het hem wordt aangedaan is het opeens huilie-huilie. Schijnheiligheid noem ik dat. De man doet er beter aan gewoon lekker naar Israel te gaan.

  Overigens kan iedereen die gewoon de ogen openheeft zien dat de joodse invloed overal in het westen buitensporig groot is, dat er nooit kritiek mag worden gegeven want joden zijn ook al een eeuwig slachtoffer.
  Misschien doet men er goed aan om zich af te vragen waarom het joodse volk door zo veel andere volken uitgekotst wordt. Als er zoveel volken zijn die een probleem met de joden hebben dan ligt dat misschien toch (ook) wel aan het joodse volk zelf.

  Liked by 1 persoon

 9. De demonstraties van de Gele Hesjes is nu door de linkse media en de linkse politieke elite gedegradeerd tot een maandenlang durende Kristallnacht en verliest dus zijn legitimiteit als een spontaan georganiseerd volksprotest tegen het beleid van de bankier Macron.

  Een uiterst slimme oplossing om zodoende dit protest te criminaliseren en de Franse bevolking zich te laten afwenden, want wie wil iets te maken hebben met fascisme en racisme?
  Een feit is echter dat steeds meer immigranten, militante moslims, linkse activisten en andere beroepsdemonstranten de voorhoede vormen en eigenlijk uit zijn op roven, plunderen, brandstichting etc.

  De oorspronkelijke leiders van deze beweging zijn al geruime tijd geleden in hechtenis genomen en kunnen zich nu dus niet publiekelijk distantiëren van dit tuig en dat is nu exact de bedoeling van de Franse autoriteiten. En zoals het er nu naar uitziet zijn ze daar volledig in geslaagd.

  Dat de radicale islam niets moet hebben van de joden is een bekend gegeven, dus dat het nu opgelaaide antisemitisme in Frankrijk vanuit de radicale moskeeën is georganiseerd moge overduidelijk zijn.

  De samenwerking tussen de radicale moslims en de linkse activisten die zich nu ontladen in heftige provocaties tegen de joden zou in het verleden hebben geleid tot het vormen van joodse knokploegen zoals in Amsterdam begin 1941 waarbij een NSB’er om het leven kwam. Dat scenario zal zich in Frankrijk niet voordoen, de joden hebben hun lessen wel geleerd en vertrekken bijtijds naar elders met uiteraard een voorkeur voor de staat Israël.

  Het doel van de politieke, dus radicale islam is duidelijk: het creëren van chaos die zal uitmonden in een burgeroorlog waarbij de islam als overwinnaar uit de strijd zal komen.
  Autonomie voor de moslimenclaves en het invoeren van de sharia is hun agenda en ze zullen daar in slagen, want niet alleen de paus is op hun hand maar ook de linkse politieke elite in Brussel en Straatsburg.

  Wat begonnen is als een spontaan protest van het Franse volk is ontaard in een warboel van verschillende groeperingen met een onoverzichtelijke agenda waarbij het oorspronkelijke doel (o.a. het stopzetten van de massa-immigratie) volledig verloren is gegaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Niet zomaar een sinister spook van antisemitisme | From guestwriters

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s