Nieuw

All US data is for Israel

NSA shares raw intelligence including Americans’ data with Israel

Secret deal places no legal limits on use of data by Israelis
 Only official US government communications protected
 Agency insists it complies with rules governing privacy
 Read the NSA and Israel’s ‘memorandum of understanding’

The National Security Agency routinely shares raw intelligence data with Israel without first sifting it to remove information about US citizens, a top-secret document provided to the Guardian by whistleblower Edward Snowden reveals.

The Guardian >>

We are slaves. Stemmen helpt niet. Je kan voor Trump stemmen, en hij blijkt van dezelfde club. Hetzelfde geldt hier in Nederland.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on All US data is for Israel

 1. tim pietersen // februari 21, 2019 om 23:42 //

  talpiot, unit 8200 rafi eitan intel chips made in israel #promisgate

  Like

 2. walterh66 // februari 22, 2019 om 11:46 //

  Het enige wat we kunnen doen, en moeten doen zolang als het nog kan, is zulke informatie delen.
  De enige manier om te voorkomen dat iedereen (sommigen wat eerder, sommigen wat later) in de Gulag verdwijnt, is het bewust maken van mensen.
  Wij zijn met meer en kunnen hun oorlog tegen de mensheid nog steeds winnen.

  Like

 3. Er is geen politieke oplossing in het huidige systeem. Als mensen dit nu eens realiseren misschien valt er dan nog wat te redden. De demografische klok tikt.

  Like

 4. De USA moet eens stoppen met de steun aan Israel,deze grootste agitator op aarde die altijd in de schaduw en met de steun van de USA opereerd in heel veel landen met de Mossad en CIA wat betaald word door de Rotchilds en andere Joodse bankinstellingen,volksverhuizingen organiseerd in landen om tweespalt te organiseren en de economie te beinvloeden zoals in Europa en Venezuela maar zelf alle niet Joden verwijderd uit Israel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s