Nieuw

Aangeklaagd voor nep-haatmisdaad – riskeert nu gevangenisstraf

Acteur Jussie Smollett. Screenshot.

Acteur Jussie Smollett, die speelt in de tv-serie Empire, creëerde vorige maand een media-hysterie toen hij beweerde dat hij slachtoffer was geworden van een haatdelict door twee personen die schreeuwden “dit is MAGA-land” (MAGA was de Trump’s slogan tijdens de 2016 verkiezingen) en een strop om zijn nek kreeg. De politie heeft momenteel bewijsmateriaal dat erop wijst dat dat hij twee Nigerianen heeft betaald om de gebeurtenis te vervalsen.

Mocht Smollet schuldig worden bevonden aan een valse politie aanmelding, dan loopt de acteur het risico op een gevangenisstraf, aldus Infowars.

CNN schrijft dat de Nigerianen broers zijn en op woensdag zijn gearresteerd, maar werden vrijgelaten kort nadat de politie had gezegd dat ze nieuw bewijsmateriaal hadden. Van de twee mannen wordt gezegd dat ze volledig meewerken aan het gerechtelijk apparaat. Een van hen zou ook hebben deelgenomen aan de televisieserie Empire, waarin Smollett ook speelt, meldt de New York Times.

– Als besloten wordt dat een persoon tegen de politie heeft gelogen over een vermeende misdaad, kunnen ze vervolgd worden voor een klasse 4 misdaad, vertelde Andrew Weisberg aan HollywoodLife en voegde eraan toe dat de straf één tot drie jaar gevangenisstraf zou kunnen zijn.

Naast de tijd in de gevangenis geloven velen dat Smollet’s carrière voorbij is als hij schuldig wordt bevonden.

Smollet ontkent de beschuldigingen.

Bron:

PROSECUTOR: JUSSIE SMOLLETT FACES UP TO 3 YEARS IN PRISON
One of Two Men Questioned in Jussie Smollett Case Appeared on ‘Empire,’ Police Say

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Aangeklaagd voor nep-haatmisdaad – riskeert nu gevangenisstraf

 1. tim pietersen // februari 21, 2019 om 12:39 //

  is gevangenis een straf voor hem? soap……….

  Like

 2. Like

 3. tim pietersen // februari 25, 2019 om 11:21 //

  lol marcin

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s