Nieuw

Zweedse feministen eisen een verbod op seksrobots

© Vimeo

De door belastinggeld gefinancierde Zweedse feministische organisaties eisen nu dat Zweedse politici wetgevingen opstellen tegen zogeheten seksrobots voor mannen.

“Waarom zijn mannen bereid duizenden euro’s te betalen voor een robot die gehoorzaamt aan hun geringste opdracht?”, vragen de leidsters van de Zweedse Vrouwenlobby, Roks en Unizon, zich in een debatartikel in Expressen af.

De kenaus constateren dat veel van de seksrobots vaak “verschijningen en attributen hebben die typisch zijn voor de objectivering, seksualisering en vernedering van vrouwen die in de hedendaagse mainstream pornografie wordt aangetroffen”.

“Ze zegt ook nooit ‘nee’ tegen iets dat de man wil, als ze niet geprogrammeerd is om dat te doen”, klagen de feministen.

De drie organisaties eisen dat er een onderzoek wordt ingesteld om voorstellen te presenteren over “hoe een verbod en beperking van technologie en activiteiten kan worden opgesteld die misbruik normaliseren”.

Ze willen ook dat de Zweedse autoriteiten het preventief verbieden om “bordelen met seksrobots en sekspoppen” in Zweden te openen.

Daarnaast moeten de Zweedse scholen tijdens seksuele voorlichting en maatschappijleer de aandacht op sekspoppen en seksrobots vestigen “vanuit een perspectief dat deze seks, seksualiteit en macht problematiseert”, eisen de feministen.

Bron:

Feminister kräver förbud mot sexrobotar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweedse feministen eisen een verbod op seksrobots

 1. Gossie, schoppen we het spelletje “Hard to get” nu in duigen?

  Like

 2. Ik wil dat er verbod komt op feministen.

  Like

 3. Grappig genoeg zien veel van die robots er inmiddels minder ‘plastic’ uit dan velen van hun levende evenknie….
  Tja,…en dan is de keuze niet zo moeilijk.

  (en als ze ‘vol’ is, kan ze in de kliko)

  Proessssstttt!

  Like

 4. Tsja, normaal menselijk contact verleert men door vooral tijd achter computers en met robots door te brengen….lijkt me niet zo gezond.

  Like

 5. En ehh….wanneer maakt men die bijv in kinderformaat voor pedo’s…..
  Zo’n verbod is zo gek nog niet?

  Like

 6. Er zijn ook mannelijke poppen, dus de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  Like

 7. “Omdat wij als spuuglelijke ‘feminist’ gemerkt hebben dat mannen liever op een seksrobot kruipen die altijd paraat is – waardoor wij niet meer ‘nee’ kunnen zeggen, willen wij deze brengers van genot weg! Wij! De vrouwen, kunnen alleen maar genot aanbieden, en we kunnen hen daarmee chanteren. Jammer met die seksrobot is dat liedje uit. Aaah wat haat ik toch die mannen! Ze moesten eens weten hoe het was om iedere maand met een stinkbroek rond te lopen, dan zouden ze wel anders pieipen.
  Verbod op erotische masagetoestellen dus.
  Behalve voorbind-dildo’s voor mannen!”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s