Nieuw

Zweden wil geld intrekken van EU-landen met “verkeerde waarden”

De nieuwe EU-minister Hans Dahlgren (S) van Zweden wil nu strengere eisen stellen aan EU-landen die afwijken van de culturele marxistische consensus van de EU-elite. Hij vertelt Sverige Radio (Zweedse staatsradio) dat hij geen “compromis” zal sluiten over bepaalde principes.

Blijkbaar zijn er “Europese basiswaarden” die alle EU-landen moeten volgen.

Dit beweert in ieder geval Zweden, dat eist dat landen als Polen en Hongarije zich vanaf nu aan deze waarden houden.

Anders kunnen er harde maatregelen volgen.

SR benadrukt onder andere het feit dat de Hongaarse premier Viktor Orbán zich heeft verzet tegen de poging van de linkse miljardair George Soro om de grenzen van het land te openen voor massale immigratie.

Het is dus onaanvaardbaar om op deze manier tegen de globalisten in te gaan.

De Zweedse EU-minister Hans Dahlgren stelt zich nu open voor “conditioneel EU-steun” voor deze landen, wat zou betekenen dat degenen die de multiculturele aanwijsstok van de EU niet volgen, minder geld zullen ontvangen. Volgens hem is het in de begrotingskwestie dat de EU haar dreigementen kan waarmaken.

– We zullen geen compromissen sluiten over de principes van de rechtsstaat, zegt hij tegen SR.

De Zweedse radio citeert ook kritiekloos Frans Timmermans, de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en verantwoordelijk voor de zogenaamde rechtsstaat en waarden. Hij beweert dat de ontwikkelingen in Polen en Hongarije de verkeerde kant op gaan.

Timmermans is echter niet neutraal. Volgens Hongarije is hij in handen van George Soros.

– Timmermans heeft George Soros het meest ontmoet en onderhoudt nauwe contacten met organisaties die immigratie ondersteunen. Als “hoeder van de verdragen” zou hij zich moeten bekommeren om het feit dat iedereen in overeenstemming met de regels moet handelen en niet een immigratie-liberale positie moet vertegenwoordigen, aldus de Hongaarse internationale woordvoerder Zoltán Kovács op dinsdag, schrijft MTI.

Volgens Hongarije blijft de EU illegale immigratie steunen, onder andere via plannen voor financiële steun aan zogenaamde niet-gouvernementele organisaties (NGO’s). Volgens Kovács volgt dit precies het plan dat Geroge Soros zelf in 2015 presenteerde, waarbij hij NGO’s aanduiden als een “oplossing” voor het immigratieprobleem.

– Ze willen de financiering voor NGO’s verhogen tot 1,8 miljard euro, een verdrievoudiging van het huidige bedrag, zegt Zoltán Kovács.

Bron:

Sverige vill dra in pengar till EU-länder med “fel värderingar”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s