Nieuw

Volkerenmoordorganisatie EU beweert dat er minder asielzoekers waren dan vorig jaar

Frans Timmermans beweert ook dat die een koempel is en niet dik is, en Jean Claude Juncker beweert dat die ischias heeft. En Guy Verhofstadt beweert dat ie voor democratie is.

We weten allemaal dat ze liegen vanaf dat ze wakker worden totdat ze bezopen zijn, rond het middaguur, en de rest van de dag daar uit gewoonte mee doorgaan.

Door de EU wordt beweerd dat het aantal asielaanvragen sterk zou afnemen. Dat klopt weliswaar, maar de absolute aantallen zijn nog steeds schrikbarend hoog. 634.700 personen vroegen asiel aan in een EU-land, IJsland, Noorwegen of Zwitserland. In de jaren 2015 en 2016 waren dat in totaal 2,7 miljoen. Zo bekeken neemt het aantal asielzoekers inderdaad af.

Desondanks is dit geen reden tot geruststelling. Ook bijna 640.000 asielzoekers zijn er 640.000 teveel. De EU probeert door het uitgeven van zulke misleidende statistieken alleen maar om de woede van de volkeren te verminderen. Juist bij de komende Europese verkiezingen zou deze namelijk wel eens terug te vinden kunnen zijn in de verkiezingsuitslagen. Bron: EU: „Weniger Asylwerber als im Vorjahr“ – irreführende Statistik soll Völker beruhigen

En dan mag je er van uitgaan dat die 640.000 ook volledig bij elkaar gelogen is. De EU is een volkerenmoordorganisatie, opgericht om de genocideplannen voor blanken (Kalergi, Hooton, Kaufmann en Morgenthau) uit te voeren.

Toen het Duitse verzet gebroken was, kon de CIA hier de EU afdwingen, wie weigerde kreeg geen Marshall hulp.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (889 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Volkerenmoordorganisatie EU beweert dat er minder asielzoekers waren dan vorig jaar

 1. Ik zie e.e.a. als een continu voortgaande test.
  – Hoe ver kunnen we doorgaan met liegen en bedriegen met behulp van de aan de leiband lopende media
  – Wanneer krijgen we het voor elkaar alternatieve nieuwssites (als Fenixx) volledig de mond te snoeren
  – Tot hoe ver laat de werkende autochtone Europeaan zich financieel uitknijpen ter financiering van de omvolking
  – …

  De Fransen schijnen er vooralsnog een beetje genoeg van te hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Zeker oude cijfers gebruikt net als onze dombo’s. Cijfers uit de jaren 80 vorige eeuw

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Volkerenmoordorganisatie EU beweert dat er minder asielzoekers waren dan vorig jaar – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s