Nieuw

Vals beschuldigde tiener klaagt de Washington Post voor $250 miljoen aan

Nick Sandmann in een interview met NBC.

Nick Sandmann, 16 jaar, werd vorige maand in een lange rij media afgeschilderd als “racistische” belager. Nu vervolgt hij de links-liberale krant de Washington Post voor niet minder dan $250 miljoen, gelijk aan 220 miljoen euro, meldt Axios.

In samenhang met zijn demonisering in januari ontving Nick Sandmann een zeer grote hoeveelheid doodsbedreigingen op sociale media. Veel van degenen die de 16-jarige openlijk bedreigden waren linkse beroemdheden.

De beelden die werden gepubliceerd, zouden laten zien hoe Sandmann en zijn katholieke schoolgenoten uit Kentucky op een “racistische” manier een indiaan “bespotten” bij het Lincoln Monument in Washington. Sandmann werd aangewezen als de leider van een racistische tieners-mob, omdat hij, gekleed met een Trump-pet op zijn hoofd, leek te lachen voor de indiaan terwijl de indiaan agressief op een trommel sloeg.

Echter, toen de hele video werd uitgebracht, bleek dat het de tieners zelf waren die met antiblanke woorden door een groep zwarte extremisten werden aangevallen. Daarna kwam de indiaan naar voren en probeerde met alle middelen de jongens verder te provoceren.

“Wilde hem schaden omdat hij blank is”

Op dinsdag, dienden Nick Sandmann en zijn ouders een rechtsgeding in tegen de Washington Post wegens laster. Zij eisen 250 miljoen dollar van de links-liberale krant, die, volgens de aanklacht, de 16-jarige ten onrechte aanwees als “racistisch” en belager.

Volgens de dagvaarding, probeerde de Washington Post de 16-jarige te kwetsen omdat hij een blanke, katholieke jongen was die een MAGA-pet droeg. Bovendien wordt de krant beschuldigd van het opzettelijk negeren van de bedreigingen “die onvermijdelijk zouden ontstaan” om “zijn politieke agenda te promoten”.

Bron:

Covington Catholic student suing Washington Post for $250M

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Vals beschuldigde tiener klaagt de Washington Post voor $250 miljoen aan

  1. Groot gelijk van die knul en die zogenaamde oud veteraan ( Indiaan ) is een verwoed Communist die ieder een neer zet als racist

    Like

  2. Rini Stegeman // februari 20, 2019 om 19:29 //

    was Fake nieuws volgens Arnold Karstens bij Jenssen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s