Nieuw

Terugkeer jihadbruid noemt haar zoon naar een islamitische krijgsheer

Screenshot YouTube.

Ook in Groot-Brittannië is de discussie over IS strijders die willen terugkeren in volle gang. In het middelpunt van het gebeuren staat de 19-jarige jihadistische bruid Shamima Begum, die weinig spijt en des te meer sympathie toont voor de IS.

In het geval van Shamima Begum brengt haar advocaat nu grof geschut in stelling. Tasnime Akunjee beweert dat zelfs de nazi’s na het einde van de Tweede Wereldoorlog beter werden behandeld dan zijn cliënt. “De nazi’s hadden de Neurenbergse processen. Zij kregen een eerlijk proces. Dit meisje is al slachtoffer sinds haar vertrek op 15-jarige leeftijd”. Volgens MailOnline heeft de 41-jarige moslimadvocaat een heuse mediacampagne gelanceerd om zijn beschermeling terug te krijgen op Britse bodem.

Ze is ook bereid om naar de gevangenis te gaan als ze alleen maar naar Groot-Brittannië mag terugkeren, klaagt de nieuwe moeder Shamima, die volgens MailOnline met de naam van haar pasgeboren zoon herinnert aan de islamitische krijgsheer Abu Ubaidah ibn al-Jarrah uit de 7e eeuw.

Shamina Begum zit momenteel in een Koerdisch gevangenenkamp in het noordoosten van Syrië en toont weinig berouw over de gruweldaden van haar islamitische broeders. Als bij de moordpartij in Manchester of andere aanslagen onschuldige mensen gewond zouden raken, zou dat verkeerd zijn, maar zou het op de een of andere manier toch nog als als vergelding beschouwen, want in Syrië werden immers ook kinderen en vrouwen door de regering van de Assad gedood.

Op 22 mei 2017 vielen er 23 doden in Manchester – het jongste slachtoffer was slechts acht jaar oud – en 512 gewonden.

Shamina Begum, toen 15 jaar oud, verliet Londen in 2015 met haar klasgenoten Kadiza Sultana en Bethnal Green, en trad toe tot de IS in Syrië. In het toenmalige IS bolwerk van Al-Rakka was ze getrouwd met een jihadist uit Nederland, van wie ze volgens de Welt nog steeds houdt. Daar had ze twee kinderen die allebei stierven. Ze heeft geen spijt van haar verblijf bij de IS, ze heeft nog steeds sympathieën voor de islamitische staat.

Het nieuws dat de IS-bruid eventueel kon terugkeren veroorzaakte afschuw onder familieleden van islamitische terreurslachtoffers. “Ik kan de gedachte niet verdragen dat ze terug kan komen. Dat maakt me ziek. Ze is een groot veiligheidsrisico”, zegt Charlotte Campbell, wiens dochter Olivia werd vermoord tijdens het Ariana Grande concert in Manchester.

Alexander Younger, hoofd van de geheime dienst van MI6, heeft ook bezorgdheid geuit en waarschuwt voor “mogelijk zeer gevaarlijke connecties” die Samin Begum zou kunnen hebben.

“Wij moeten niet vergeten dat zij die Groot-Brittannië verlieten om zich bij IS aan te sluiten, met haat voor ons land waren gevuld”, zegt de moslim Binnenlandse Minister Sajid Javid, schijft de Welt.

Shamina Begum ziet zichzelf niet als een bedreiging. Ze doet zich onschuldig voor en begrijpt alle opwinding niet: “Ik ben een 19-jarige met een pasgeborene. Ik heb geen wapens. Ik wil niemand pijn doen, ook al had ik wapens”, probeert ze de verontruste Britten gerust te stellen. Immers, minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid heeft geen bewijs dat ze een gevaar vormt of dat ze bij de IS was, beweert de intens gesluierde Shamina Begum vanuit het Syrische gevangenenkamp.

Bron:

„Rückkehrwillige Islambraut benennt ihren Sohn nach einem islamischen Kriegsherren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Terugkeer jihadbruid noemt haar zoon naar een islamitische krijgsheer

 1. CurvedAir // februari 20, 2019 om 14:56 //

  De jihadisten lachen zich rot om het verlies van het Kalifaat in Syrië. Er is immers een nieuw kalifaat gesticht; het bevindt zich aan de Westkant van de Noordzee.

  Liked by 1 persoon

 2. Mensen die het Westen haten, horen hier niet thuis!

  Liked by 1 persoon

 3. ze zit toch in eengevangenenkamp? Dan kan ze d’r Nuremberg krijgen. Kunnen ze haar daar ook prima, op dezelfde manier als IS deed, berechten. Ik heb nog wel een paar stenen liggen…

  Like

 4. Republikein // februari 21, 2019 om 00:27 //

  Let op, benefit of the doubt.
  Vuile stinkteef.

  Like

 5. Kijk dit soort hoord keihard de dood straf te krijgen deze gek vond het geen enkel probleem dat IS cq haar man onschuldige burgers vermoorden dat mens moet op de zelfde manier bestraft te worden hoe zij onschuldige burgers hebben onthoofd fucking …. Dat ze

  Like

 6. Laat feministische onderkruipsels hier maar is wat van zeggen.

  Like

 7. laat ze creperen! deze moordadige slet heeft niet beter verdient

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s