Nieuw

Meest opwindende nieuwe pistolen voor 2019

Magnum_Research_BFR_500_Linebaugh_

De redactie kreeg met Kerst wat leuke cadeautjes opgestuurd door een trouwe lezer met een briefje erbij:

Hier probeer maar uit, veel plezier ermee, wees voorzichtig.

Het redactiekantoor ziet er inmiddels uit alsof het altijd al in Aleppo gestaan heeft en het is zeker tien minuten wandelen voor we de eerste levende wezens tegenkomen.

Het was nog nooit zó veilig op straat.

Colt King Cobra .357 – King Cobra is gereïncarneerd voor 2019 als de 6-Shot .357 Magnum, de grote broer van de Colt Cobra Double Action revolver. Met zijn zware frame, 3-inch vat en geborsteld roestvrij stalen constructie verzekert de King Cobra een nieuwe plaats in het legendarische erfgoed dat Colt dubbelwerkende revolvers tot de geliefdste verzamelbare vuurwapens van dit moment maakt.

Standard Manufacturing S333 Thunderstruck is een tweeledige, 8-schots, .22 Magnum revolver. Dit ongewone handpistool vuurt twee schoten af als je de trekker overhaalt. Standard Manufacturing stelt dat de S333 alle acht kogels met slechts vier keer de trekker overhalen in ongeveer drie seconden afvuurt. Met de nadruk op quick-draw, is het unieke pistool alleen dubbelwerkend met een verborgen hamer. Ontworpen als defensief pistool, hield Standard het gewicht op tot 18 gram met een aluminium frame gewikkeld in een polymeer grip.

Glock 43X subcompact – De zilverkleurige slide van de G43X combineert de korte en slanke afmetingen met de uitgebreide slanke framegrootte van de G48. Een perfect gebalanceerde slanke pasvorm voor bijna alle handmaten met een bevredigende magazijncapaciteit en een hoge camoufleerbaarheid. De magazijncapaciteit van het slanke 01-magazijn van de G43X is 10 ronden.

Ruger LCRx .357 magnum 3″ barrel met een monolithisch frame is gemaakt van 400-serie roestvrij staal. Gepatenteerde wrijvingsverminderende nok is een ontwerp van de volgende generatie in vuurleidingssystemen dat resulteert in een soepele, non-stacking trigger pull.

Springfield Armory XD-E is al verkrijgbaar in 3,3″ en wordt nu verkrijgbaar met langere 3,8″ en 4,5″ lopen. De XD-E neemt de beste elementen van de Springfield Armory XD-serie en combineert deze tot een pistool dat perfect is voor verborgen transport. De combinatie van de XD’s 1911 stijl grip hoek in een slank frame van slechts een centimeter breed, maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. De blootgestelde hamer is ook een uitstekende eigenschap die gemoedsrust toevoegt door duidelijk te laten zien dat de draagwijze van het vuurwapen in orde is.

Glock 48 in kaliber 9mm Luger is van dezelfde lengte en hoogte als de G19, maar de breedte van het pistool is verkleind voor meer camouflage en een hoog draagcomfort. De magazijncapaciteit van het slanke 01-magazijn van de G48 is 10 ronden. Het wordt geleverd met een zilverkleurige nPVD gecoate slide met voorvertanding.

Mossberg MC1 SC is een polymeer-framed, striker fired, 19-ounce, 9mm+P, sub-compact pistool. Tests toonden aan dat het pistool betrouwbaar en comfortabel te schieten is.

Maxim Defense PDX is ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van de Tier 1 gemeenschap. De PDX domineert close quarter encounters en bereikt maximale energie op doel. Met een totale lengte van slechts 18,75″ levert de PDX baanbrekend vermogen en prestaties in een subcompact platform.

Het FN 509 9mm pistool wordt standaard geleverd met een capaciteit van 15 rondes en is compatibel met alle FN 509 magazijnen.

Ed Brown Products vernieuwde de samenwerking met ZEV Technologies voor 2019 met de productie van een nieuwe, eenjarige EB/ZEV 1911 in beperkte oplage. De leiders van Ed Brown Products en ZEV Technologies hebben hun respectievelijke krachten opnieuw gebundeld en benut om iets bijzonders te creëren. Deze nieuwe samenwerking is het perfecte huwelijk tussen de unieke styling van ZEV en Ed Brown’s klassieke kwaliteit 1911 en bouwt voort op het succes van het EB/ZEV pistool van vorig jaar en brengt het naar een nieuw niveau. Slechts enkele van de hoogtepunten: 9mm Commander SR barrel with ZEV dimples, ZEV “Orion” slide cuts package, Alien forestrap and housing, lightrail with scallops, Trijicon RMR, match ambi, one-piece blended magwell, recessed slide stop w/ serrated pin, and G4 black coating finish out this show-stopping masterpiece of functional artistic craftsmanship.

Doublestar ARP7 een AR-15 pistool gebouwd tot in de perfectie. De rotsvaste billet Strongarm Pistol Brace en Big Timber Brake houden dit beest onder controle bij het verzenden van rondes naar beneden op doel. De Cloak MLOK handbescherming maakt het mogelijk om accessoires te monteren en te profileren om de hand van de schutter mooi te passen. Werk dit pistool af met je favoriete dot-optiek en het is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in het assortiment of om je gezin te beschermen.

De Chiappa Rhino serie is degene die in de loop der jaren het meest innovatieve product op het gebied van revolvertechnologie heeft ontwikkeld. Onconventioneel in verschijning en superieur in prestaties, de Rhino revolver vuurt het schot in het onderste deel van de trommel, in plaats van  bovenaf. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de terugslag. De aluminium structuur en het deksel van het vat maken het Rhino model zeer licht in gebruik en transport. Voor 2019 biedt het bedrijf een beperkte Neblua editie aan die gebruik maakt van een speciale PVD afwerking met blauwe gelamineerde handgrepen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Meest opwindende nieuwe pistolen voor 2019

 1. Niet nieuw, maar wél de beste: HK VP9.
  Wél nieuw en ook goed: Springfield XDM 10 mm (!)

  Like

 2. Vissers een 10mm blaft er behoorlijk over vergeleken bij een 9

  Like

 3. Doe mij maar een Glock 48. Lekker handzaam.

  Like

 4. Krijgen alle accounts eentje naar keuze thuis opgestuurd? 🙂

  Like

 5. KNETTERGEK // februari 22, 2019 om 12:32 //

  In Duitsland te koop, althans de meesten en sommige moet je een weekje of twee wachten, maar goedkoop zijn ze niet, legaal zijn ze een stuk goedkoper.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s