Nieuw

Laat ze niet terugkeren !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Laat ze niet terugkeren !

 1. Walgelijk…géén moordenaars erin!

  Like

 2. Als jullie als politici zo veel geven om die opblaaspoppen dan gaan jullie er zelf maar heen, lees: dáár, niet hier!!

  Like

 3. Mijn eigen omgeving wil dit niet geloven; zij ontkennen of willen deze werkelijkheid niet accepteren. “Het valt allemaal wel mee. Geen paniek. Want ook zij hebben recht op een menswaardig leven en bestaan.” is de strekking van hun reactie als zij deze beelden onder ogen krijgen. Hoe is het bij jullie??

  Like

 4. Albert Groeneberg // februari 21, 2019 om 11:49 //
  Kreeg gister nog naar mijn kop geslingerd of ik wat tegen moslims had…… antwoord; Ja en joden ook.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Laat ze niet terugkeren ! | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s