Nieuw

Het geld achter de transgenderbeweging – Miljonair George Soros opent zijn portemonnee om Amerika te transformeren

Drie jaar geleden heeft een uitspraak van het Hooggerechtshof de weg vrijgemaakt voor het homohuwelijk.

Daarna hadden de reguliere media één vraag: Wat was de volgende vraag voor de lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderbeweging? Zij hadden immers de grote strijd gewonnen. Bovendien hadden veel bedrijven een beleid aangenomen dat discriminatie op grond van seksuele geaardheid verbiedt, en twee van Amerika’s meest bekeken shows in die tijd waren “Modern Family” en “Glee” met openlijk homoseksuele karakters.

“Ik geloof echt dat [de uitspraak van het Hooggerechtshof] de domino is die de rest van de dominostenen gaat kantelen,” vertelde Wilson Cruz, een LGBT-activist, destijds aan CNN. “Ga niet in de weg staan van deze trein, want hij zal je overrijden”.

Om er zeker van te zijn dat de LGBT-trein op volle snelheid doorstoomt, heeft miljardair George Soros, via zijn Foundation to Promote Open Society, in dat jaar ten minste $ 2,7 miljoen aan de zaak besteed, volgens zijn belastingaangifte.

Sommige Republikeinen dachten destijds ten onrechte dat de LGBT-beweging haar hoogtepunt had bereikt, dat de cultuuroorlogen voorbij waren. Zij dachten dat de partij zich nu kon concentreren op fiscale zorgen, die lang niet zo’n verdeeldheid zaaien.

Bron:

The money behind the transgender movement – Billionaire George Soros opens his wallet to transform America

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (889 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s