Nieuw

George Soros’s vergiftigd advies voor kiezers

George Soros is een miljardair en doet zich graag voor als de goedhartige filantroop. Hij doet zoveel goeds voor de wereld, weet als de beste hoe democratie werkt en denkt dat hij in veel landen de politiek kan bepalen, vermomd door niet-gouvernementele organisaties die hij betaalt onder het democratische mom van zijn “Open Society Foundation”.

Zijn vijand is Viktor Orbán, de Hongaarse premier, die zich fel verzet tegen de “wensen” van Soros, omdat hij zich terecht bewust is van wie en wat zich achter de Soros-organisaties en -stichtingen verschuilt, namelijk de almachtige fantasieën van een oude man uit Hongarije die met sprinkhanenfondsen (hedgefondsen) tot zijn fortuin komt.

Als gevolg daarvan heeft Orbán de Soros-organisaties uit zijn land gegooid. Soros verhuisde vervolgens zijn frontorganisaties naar Berlijn, waar hij een graag geziene gast is onder de heersers en de omgeving van Merkel.

En nu richt zich de dubieuze Soros ongevraagd tegen Duitsland en de EU en geeft de Duitsers een vergiftigd advies. Hiervoor gebruikt hij het platform “Project Syndicate”, een non-profit organisatie gevestigd in Praag, die commentaren van wetenschappers, politici en politieke activisten over de hele wereld verspreidt. Soros is met haar “Open Society Foundation”, de goedmens-lobbyorganisatie van de miljardair, een van de vele donoren die het project financieren.

De Europese verkiezingen in mei 2019 zouden volgens de Hongaar-Amerikaan een keerpunt kunnen zijn. Anti-Europese krachten zouden daar een concurrentievoordeel hebben. Volgens Soros zijn daar veel redenen voor.

“Het verouderde partijsysteem belemmert degenen die de waarden waarop de EU is gegrondvest willen behouden, maar helpt degenen die deze waarden willen vervangen door iets radicaal anders”, schrijft Soros. Dit geldt voor de afzonderlijke landen en vooral voor de trans-Europese allianties.

Het partijsysteem is nog steeds gericht op de problemen van de 19e en 20e eeuw, bijvoorbeeld de scheiding tussen kapitaal en arbeid. Vandaag de dag zijn de spanningen tussen pro-Europese en anti-Europese krachten echter doorslaggevend, zo meldt de WELT.

Soros wijdt een groot deel van zijn gastbijdrage aan Duitsland, volgens hem het “dominerende land in de EU”. De 88-jarige ziet de alliantie tussen de CDU en de CSU uiteenvallen. Zoals altijd geeft Soros de AfD hiervoor de schuld. Zolang er in Beieren geen partij rechts van de CSU was, was de alliantie sterk. Bij de laatste staatsverkiezingen in Beieren behaalde de CSU echter het slechtste resultaat in zes decennia, terwijl de AfD voor het eerst in het parlement kwam. “De opkomst van het AfD heeft het bestaansrecht van de CDU-CSU-alliantie tenietgedaan. Deze alliantie kan echter niet worden verbroken zonder nieuwe verkiezingen uit te lokken die Duitsland en Europa zich niet kunnen veroorloven”.

Zijn hoop voor Duitsland (of wat er sinds Merkel van is overgebleven): “De situatie is allesbehalve hopeloos. De Duitse Groenen zijn naar voren gekomen als de enige consequent pro-Europese partij in het land en blijven stijgen in de peilingen, terwijl de AfD (met uitzondering van Oost-Duitsland) zijn hoogtepunt lijkt te hebben bereikt. De CDU/CSU-kiezers zijn echter momenteel vertegenwoordigd door een partij wiens inzet voor Europese waarden ambivalent is.

“Ook in Groot-Brittannië verhindert een verouderde partijstructuur dat de wil van het volk adequaat tot uitdrukking komt. Zowel Labour als de Conservatieven zijn intern verdeeld, maar hun leiders, Jeremy Corbyn en Theresa May, zijn zo vastbesloten om de Brexit te leveren, dat zij zijn overeengekomen om samen te werken om dit doel te bereiken. De situatie is zo gecompliceerd dat de meeste Britten er gewoonweg mee akkoord willen gaan, ook al zal dit in de komende decennia het cruciale evenement voor het land zijn”, schrijft Soros.

Wat te denken van Soros’s leerstellingen, bewees hij zichzelf: Soros was in 1992 beroemd geworden door zijn speculaties tegen het Britse pond. Destijds was hij van mening dat de munt duidelijk overgewaardeerd was en zette hij met grote inzet op een devaluatie. Londen moest eindelijk toegeven aan de druk van speculanten en het pond devalueren – wat Soro ongeveer een miljard dollar winst opleverde. Ook in dit geval zal hij waarschijnlijk veranderen in een vos in een kippenhok die alleen maar winst wil maken en de macht over de Europese regeringen zoekt.

Bron:

George Soros‘ vergifteter Rat für die deutschen Wähler

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on George Soros’s vergiftigd advies voor kiezers

  1. Heeft Trump niet een keer gezegd dat dit figuur een gevaar voor de samenleving is?
    Waarom bevriezen ze zijn tegoeden niet en plaatsen op de internationale opsporingslijst?
    Waarom altijd iets roepen maar vervolgens niets doen?

    Like

  2. De meeste machthebbers op sleutelposities binnen de EU zijn omgekocht door Soros.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s