Nieuw

Explosieve moslim blaast twee politieagenten op

Ook in Caïro heeft men het probleem van ontploffende islamieten, deze fietsende, explosieve, beoefenaar van de “vreedzame en humane” religie werd door twee politieagenten aangehouden, ze vermoedden dat hij een paar dagen eerder een bom buiten een moskee had geplaatst. De twee politieagenten kwamen om en verschillende burgers raakten gewond.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Explosieve moslim blaast twee politieagenten op

 1. trebor2110 // februari 20, 2019 om 20:47 //

  zeker weten dat het een gestolen fiets was .

  Like

 2. Op zich wel een goede moslim, hij wilde een moskee opblazen.

  Like

 3. Jack vanderVeen // februari 23, 2019 om 16:53 //

  dit bericht lijkt mij een beetje opgeblazen.
  als testcase voor het grote werk en deze test lukte waarachtig.
  hij mag door naar de volgende ronde.
  ook goed voor de werkgelegenheid bij de veiligheidsdiensten. wederom twee vacatures zijn er dankzij dit explosief ventje bijgekomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s