Nieuw

Denemarken: “Geen integratie – maar remigratie !”

In plaats van integratie en immense kosten voor de sociale verzekeringen wil het Scandinavische land zich richten op een snellere en uitgebreidere repatriëring.

Men kan alleen maar dromen over dergelijke maatregelen in Duitsland, de huidige Duitse regering heeft noch de wil noch de middelen, ze begraaft immers letterlijk haar kop in het zand, het motto is immers: wie hier is, blijft, met of zonder papieren, en de toename van het aantal asielaanvragen alleen al in januari 2019 toont dit aan.

Frankfurter Rundschau bericht:
Denemarken schaft de integratie van vluchtelingen af als staatsdoel en wil zich alleen nog richten op een snelle en alomvattende repatriëring. Donderdag zal een brede meerderheid in het parlement van Kopenhagen de “paradigmaverschuiving” aannemen en een massale aanscherping van het vreemdelingenrecht steunen.

De middelrechtse minderheidregering is met de Deense Volkspartij overeengekomen om de term “integratieprogramma” in de wet volledig te vervangen door “programma voor zelfvoorziening en repatriëring”. De vorige staats “integratie-uitkering” zal niet alleen worden omgedoopt tot “zelfvoorzienings- en repatriëringsuitkering of overgangsuitkering”, maar zal ook voor een groot aantal opnieuw massaal worden verlaagd.

Minister van Buitenlandse Zaken Inger Støjberg heeft verklaard dat de regering 25.500 vluchtelingen die het land in de afgelopen vijf jaar zijn binnengekomen, inclusief gezinshereniging, op lijsten heeft gezet voor onmiddellijke deportaties “zodra de vrede in haar land is hersteld”.

Bron:

„Flüchtlinge“: Dänemark will nur noch auf schnelle Rückführungen setzen – keine Integration

Ik heb de titel niet letterlijk vertaald, al komt het er feitelijk wel op neer, omdat wat er nu staat al jaren mijn motto is, en ik me niks mooiers in kan denken dat dat ook daadwerkelijk omgezet wordt in beleid.

Het begin is er !

“Geen integratie – maar remigratie !”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Denemarken: “Geen integratie – maar remigratie !”

  1. En dan de enorme bestaande moslims er uit.

    Like

  2. Terugkeer naar het land van herkomst was toch ook de aanvankelijke bedoeling van het opvangen van vluchtelingen? Terug zodra het weer veilig is in hun land; het was niet de bedoeling dat ze zouden blijven…

    Like

  3. Goed zo denmark en overal de viese apen zwarten en stinkende m.die nooit op hun eigen soort vallen, stink loerende apen. Denmark is goed bezig of afrikanen of surinamers stink apen stinken allemaal en blanken ruiken hun anus en ik wordt kapot gemaakt door deze stink beesten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s