Nieuw

D66: Brexit verwoest Groot-Brittannië – Werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, record loongroei

GAB-meme

Demagogen66 praten u angst aan. Angst gebaseerd op leugens. Bij D66 zijn het de ultieme marionetten van de globalistische macht.

De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.

De werkloosheid kwam uit op 4 procent van de beroepsbevolking en de werkgelegenheid groeide stevig. De lonen stegen bovendien met 3,4 procent, dankzij de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, die daarmee nog niet lijkt te lijden onder de naderende Brexit.

Nu.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on D66: Brexit verwoest Groot-Brittannië – Werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, record loongroei

 1. D66 gewoon de oude maar nu nieuwe NSB club maar met een Liberaal laagje Groom6 er over heen

  Like

 2. De NSB wilde ons niet vervangen door negers en moslims.

  Hou eens op met die MSM onzin hier in de comments te verspreiden.

  Like

 3. Wel heer H .Hitler wel en de nu niet gekozen Fascisten club in Brussel ook. De eerste steen was toen al gelegd,

  Like

 4. En wat zal je denken van de groen-linkse NSB teef met de ideologie van mv.kamerlid Corrine Ellemeet, ( klein dochter van Herr Mengle misschien ) met het ontzeggen van de niet rendabele burgers ouderen. van duurdere operaties, kanker bestrijding en heup operaties. Haar oplossing de pil van Dion waarschijnlijk,.

  Like

 5. wat ik wilde duidelijk / bedoelde het fascisme is nooit weg geweest het is er nog steeds in een nieuw jasje met een dun laagje chroom. Wat zich opeens Liberaal noemt of wat ever de doel stelling is het zelfde, macht.

  Like

 6. @Signo // februari 20, 2019 om 19:20 /

  Hitler wilde ons vervangen door negers ?

  Ben je je medicatie vergeten ?

  Like

 7. of je kan niet lezen of je heb het IQ van een gebruikte Tampon, Hitler wilde een heel ras vervangen. Slik jij je pilletjes maar

  Like

 8. Jij mag voortaan ergens anders gaan reageren, tabee.

  Like

 9. “Hitler wilde een heel ras vervangen” … tsja wat onze kinderen wel niet allemaal wordt bijgebracht in het anti-ons onderwijs heden ten dage.

  Like

 10. De onmetelijke domheid van sommige mensen doet je afvragen of het euthanasieprogramma voor zwaar geestelijk gestoorden misschien toch niet zo’n slecht idee was.

  Like

 11. De beide knaapjes, Jetten en Klaver, mogen een glanzende politieke carrière tegemoet zien met tot aan het einde van hun loopbaan een dubbeldik belegde boterham zonder zorgen.
  Dit is de prijs die er voor ieder te winnen valt, die bereid is een hele natie, hun eigen volk zelfs, naar de maatschappelijke en economische ondergang te helpen.
  Deze verraders worden met open armen door de machtselite club verwelkomd en mogen beesten als George Soros, Macron, Merkel en Mark Rutte tot hun vrienden rekenen.
  De ouders, die dit gajes op de wereld hebben gebracht zullen vast trots zijn op zulke zonen!
  https://www.levensreis.nl/index.php/2018/12/01/een-gestoorde-wereld/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s