Nieuw

Arabieren schoppen dakloze dood

Pixabay

Münster – Donderdag stierf een 45-jarige man die vermoedelijk het slachtoffer was geworden van een vechtpartij als gevolg van een bloeding in zijn hoofd. Dit werd maandag door de politie gemeld.

De politie meldde maandag dat de reddingswerkers woensdag de 45-jarige ernstig gewond hadden gevonden in het gebied van een schuilplaats voor daklozen in het havendistrict. De man zonder vaste verblijfplaats overleed een dag later in het ziekenhuis.

Doodsoorzaak: bloedingen in het hoofd
Tijdens een autopsie in het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Münster ontdekte een forensisch wetenschapper dat de 45-jarige overleed door bloedingen in zijn hoofd.

Onderzoek in de omgeving van de 45-jarige bracht de agenten tot een getuige. Hij verklaarde dat de man, die later stierf, hem over een vechtpartij had verteld. Vorig weekend (8 tot 10 februari) werd de 45-jarige naar verluidt aangevallen en geslagen door drie mensen met een zuidelijke uitstraling in het gebied van de straat “Am Hawerkamp”. Het slachtoffer was niet meer zeker of de aanval op zaterdag of zondag tussen 0.00 en 4.00 uur ’s morgens en 4.00 uur ’s morgens had plaatsgevonden.

Hematoma in het gezicht
Volgens politierapporten beschreef de getuige dat de 45-jarige een hematoom in zijn gezicht had, dat hij aanvankelijk niet behandeld wilde hebben. Deze verwonding leidde uiteindelijk tot bloedingen in het hoofd en de dood van de man.

De politie is nu op zoek naar getuigen die een geschil hebben waargenomen in de omgeving van het Halle Münsterland, de Club Jovel of de straten “Am Hawerkamp” en Albersloher Weg. Ze vraagt om informatie per telefoon 02 51/275-0.

Bron:

45-jähriger Münsteraner nach Schlägerei gestorben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Arabieren schoppen dakloze dood

  1. Dat is wat gebeurt als je iedereen zomaar binnen laat… 😦

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s