Nieuw

Visumvrij reizen opent vluchtroute voor Venezolanen naar de EU

Op uitnodiging van de Duitse bondskanselier Merkel komen onder het mom van “vluchten” legioenen van moslims uit Afrika, het Midden-Oosten en Afghanistan naar Duitsland op zoek naar een vreugdevol ultra All-Inclusive leven met een vorstelijke betaling voor nietsdoen. Tot op de dag van vandaag komen er nog steeds 500 mensen per dag naar Germoney op weg naar de vleespotten, zoals Maaßen, het hoofd van de Duitse federale dienst voor de bescherming van de grondwet, die onlangs door Merkel is ontslagen, heeft uitgelegd. En dankzij de “familiehereniging”, de inhaalslag van complete clans en dorpen, zijn er meer en meer mensen die hier hun steentijd-gewoonten en religies met een volledig verzorging willen uitleven.

Maar nu komen er meer vluchtelingen naar de EU, maar niet noodzakelijkerwijs naar Duitsland: Zuid-Amerikanen. Terwijl er in het verleden geïsoleerde vluchtelingen uit het communistische paradijs Cuba kwamen, zijn er nu meer mensen uit Venezuela en Colombia. Volgens het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) kwamen in 2018 22.200 mensen uit Venezuela naar Europa om politiek asiel te ontvangen. In vergelijking met 2017 is dit een verdubbeling.

De Venezolanen, die vooral vanwege de taal naar Spanje trekken, ontvluchten het regime van de huidige president Maduro, die in samenwerking met zijn voorganger, Hugo Chavez, die ook communistisch en bondgenoot van Cuba is, het ooit bloeiende olieland Venezuela heeft getransformeerd in een armenhuis en bekend staat om zijn terreurregime met honger en armoede. De ooit rijke en goed opgeleide klassen van het land verlaten ook Venezuela om naar Europa te vertrekken om daar veiligheid en een toekomst te vinden. En ze komen niet per rubberboot om zich comfortabel per watertaxi van de goedmensen naar Europa te laten vervoeren, maar ze kopen zichzelf moeiteloos een vliegticket naar Europa. Ze maken gebruik van een maas in de wet waardoor ze gemakkelijk binnen kunnen komen: Venezuelanen hebben geen visum nodig om Europa te bezoeken. Ze komen het land binnen als toerist en vragen asiel aan.

Ongeveer 30.000 Venezolanen wachten momenteel op een beslissing over hun asielaanvragen. Het erkenningspercentage voor Venezolaanse asielzoekers is nu 23 procent, een stijging van tien procent vergeleken met  2017. Dit betekent dat veel Venezolanen als vluchteling worden erkend.

De situatie is vergelijkbaar met die van asielzoekers uit Colombia. Colombianen hebben ook geen inreisvisum voor de EU nodig en kunnen met hun paspoort de EU binnenkomen. 10.200 mensen kwamen zonder visum vanuit Colombia naar Europa. Er is echter al enige tijd geen burgeroorlog in Colombia.

Relevanter voor Duitsland dan de Zuid-Amerikanen zijn Georgiërs en Albanezen, die ook zonder visum kunnen binnenkomen, alleen met een paspoort met biometrische gegevens. En dat doen ze: In 2018 kwamen 20.000 asielzoekers uit Georgië en 21.900 uit Albanië. Beide landen worden als veilig beschouwd en hebben dus geen recht op asiel.

Bron:

Visafreiheit öffnet Venezolanern Fluchtmöglichkeit in die EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Visumvrij reizen opent vluchtroute voor Venezolanen naar de EU

 1. de reine waanzin, komt u allen we hebben lekkere vette oliebollen en goede poolse hoeren, gratis. Oh enne Rommel waarom woon jij in dat zogenaamd verrotte Zweden? Toch beter als ons “Holland”?

  Like

 2. liever 100.000 Venezolanen dan 1 moslim.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // februari 19, 2019 om 23:24 //

  Liever geen een asielparasiet

  Liked by 1 persoon

 4. peterkijn // februari 20, 2019 om 13:04 //

  Liever 100.000 Venezolanen … akkoord, maar nog liever: niemand. De halve wereld staat in brand. Ze komen naar hier omdat het hier (voorlopig nog) goed is. Mochten ze nu eens kijken hoe dat komt, en dat model thuis ook nastreven, dat zou al een pak beter zijn. Met andere woorden: eigen boontjes leren doppen.

  Like

 5. Dit is goed nieuws voor o.a. GroenLinks, want over de alsmaar toenemende vergrijzing hoeven we ons nu echt geen zorgen meer te maken, dat zit wel snor.

  Maar die Venezolanen zijn toch overwegend stijf katholiek en geeft dat geen problemen met de alsmaar toenemende invloed van de islam?
  Welnee, die integreren ook wel op de wat langere termijn, dus gezamenlijk op weg naar het vrijdagmiddaggebed op bevel van de paus die een voorstander is van open grenzen en innige samenwerking met Mekka. Want de Europeaan is al geruime tijd de weg kwijt naar de kerk en dat wordt nu dus een moskee.

  Nederland hard op weg naar 25 miljoen inwoners omstreeks 2050. Alhoewel er volgens deskundigen gezien hun rekenmodellen we blijven steken op hooguit 18 miljoen inwoners in de toekomst, want ook de immigrant zal het op twee kinderen per gezin houden via het ingecalculeerde integratieproces, ondanks die Kindertoeslag.

  Die integratie is slechts een kwestie van hooguit enkele generaties en dan staan alle neuzen dezelfde kant op: de Eskimo’s (i.v.m. de klimaatverandering) de Hottentotten, de Papoea’s, de Guerillero’s uit Zuid-Amerika en vooral niet te vergeten de Soennieten en de Sjiieten zullen gezamenlijk gaan zorgen voor onze ouden van dagen, onze pensioenen en de veiligheid op straat.

  De wereld is van iedereen en de landsgrenzen zijn een gedateerd fenomeen en was alleen maar verantwoordelijk voor oorlogen tussen staten en die periode hebben wij in Europa voorgoed afgesloten, behoudens wat ‘incidenten’ in de jaren 90 op de Balkan waar toevallig ook moslims een deelnemende partij waren.
  En met die populisten en hun aanhangers wordt ook afgerekend door een Europees leger met verregaande volmachten, die ‘racisten’ worden per decreet vanuit Brussel gedeporteerd naar Groenland of naar de Saharawoestijn om daar kanalen te gaan graven.

  Toch krijg ik het gevoel bij het vernemen van al die goedbedoelde linkse plannen dat er iets niet helemaal klopt: een structurele overbevolking door massa-immigratie van tegenovergestelde culturen en religies moet toch onvermijdelijk gaan leiden tot onderlinge wrijvingen binnen een dergelijke samenleving?

  Opeengepakt in getto’s, vaak afhankelijk van een uitkering, opgehitst door radicale imams en andere religieus geïnspireerde haatpredikers en de medicijnmannen uit Donker-Afrika kan de hele zaak wel eens uit de klauwen gaan lopen. Een aards paradijs organiseren is op papier wel mogelijk maar de harde praktijk van de geschiedenis van de mensheid leert ons dat dit echt een hersenschim is. Dus gooi dicht die grenzen en maak als de gesmeerde bliksem een inhaalslag op het gebied van repatriëring van uitgeprocedeerde asielzoekers en haatimams en stop met het demoniseren van de z.g. populisten. Want dat zijn dus realisten die het gevaar onderkennen van een multiculturele lappendeken met een dominante rol in Europa voor de radicale Islam.

  Als we die Venezolanen hier een veilige toekomst willen bieden zonder de kans het slachtoffer te worden van een terreuraanslag moeten er dan niet wat corrigerende maatregelen worden getroffen in het belang van hun en onze toekomst?

  Na de komende verkiezingen voor het Europees Parlement kunnen we de balans gaan opmaken: of we gaan onze ondergang tegemoet of er vindt een politieke omwenteling plaats en wordt het behoud van onze nationale identiteit in ere hersteld.

  Liked by 1 persoon

 6. Welja, in ons volle landje, waar wij al dreigen gedomineerd te worden dd Islam, nog meer economische, criminele, wat voor mensen ook, die onze samenleving versneld mee-ontregelen!! Weliswaar geen moslims, veelal Katholiek, alleen kunnen wij als natie, dit niet, nooit, absorberen. Onze (klein-) kinderen wachten op een woning, al jaaaren, en de ‘vluchtende asielzoekers’, krijgen het ingericht en wel, plus een uitkering, cadeau!! Nederland:”let op uw saeck!”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s