Nieuw

U bent wéér doelbewust voorgelogen door uw slavenhouders – U wordt tot op de laatste druppel leeggezogen in plaats van dat u er op vooruitgaat

Er klopte helemaal niks van de cijfers die deze genocidecoalitie u op de mouw spelde.

Een voor een kwamen de verkopers van Nederland langs om ons te verzekeren dat iedereen er op vooruit zou gaan.

En het was allemaal gelogen, en ze wisten het.

Het kabinet erkent een enorme misser te hebben gemaakt bij het berekenen van de energienota van Nederlanders voor dit jaar. Eerder deed staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) nog alsof die stijging wel mee zou vallen, maar zij baseerde zich op verouderde gegevens, moet ze nu toegeven. Telegraaf >>

Het is geen misser als het structureel is, is het beleid. Zo oud als ik ben gaat het elk jaar zo. Ze roepen dat u er op vooruitgaat, vlak voor de verkiezingen gaat u er altijd wat ‘meer op vooruit’ en roepen ze het wat harder, om na de verkiezingen uw polsen door de snijden en u een strop aan te reiken en uw huis weg te geven aan een Afrikaan nadat u hem voorzien heeft van uw dochter en een levenslange uitkering.

De armen moeten het eerst dood want die leveren het minst op.

Voor 2019 werd een gemiddelde koopkrachtstijging van 1,6 procent voorspeld. De positieve effecten komen vooral van loonstijgingen en van een aanpassing van het belastingstelsel. Bij het bekendmaken van de ramingen stelde het CPB al wel dat de mensen met een kleine portemonnee er het minst op vooruit zouden gaan.

Ook worden zij het hardst geraakt door de stijging van de energieprijzen. Wanneer die prijzen nog harder stijgen dan verwacht, is de pijn bij deze groep dus het grootst. AD >>

En dan is er nog niet eens begonnen met de implementatie van het klimaatakkoord en het MarrakeshEndlösung-project. En er is geen partij die dit voor u op gaat lossen. Allochtonenknuffelpartij PVV niet en Schorem voor Demagogie niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on U bent wéér doelbewust voorgelogen door uw slavenhouders – U wordt tot op de laatste druppel leeggezogen in plaats van dat u er op vooruitgaat

 1. Het was weer een hele poppenkast. De blonde CDA snol had een fout gemaakt en natuurlijk wist niemand er van af. Ze zijn echt van de eerste leugen niet gebarsten. Ze wisten er allemaal donders goed van af. Kom nou. Heel Nederland wist het zo een beetje. Het is jammer dat we niet net als in Engeland wedkantoren hebben die geld voor voorspellingen laten in leggen. Ik was echt al multi miljonair geweest. We gaan er allemaal op vooruit. 100.000 euro gecasht. De energierekening stijgt niet hard. weer 100.000 euro gecasht en zo kan ik door gaan. Laten we ze volgende maand alsjeblieft naar huis sturen. En gelijk opnemen dat partijen vanaf 5 zetels en lager niet meer mee mogen doen. Zijn we gelijk van een paar kut partijtjes af. Amen.

  Like

 2. Gladiator // februari 19, 2019 om 20:00 //

  Ik citeer: “Ministerie erkent blunder met energierekening” …………..

  Jaaaaaaaaaa, en nu…??? Ik bedoel dus, nu neemt “het kabinet” natuurlijk maatregelen om dit weer HELEMAAL recht te trekken echter, hiervan kan ik nergens ook maar IETS bespeuren, zelfs geen enkele uitspraak in die richting….

  En voor wie geloofd dat stemmen op de PVV of FvD oplossingen brengt….niet doen, geloven doet men in de kerk.

  We worden dagelijks keihard genaaid, van ONS geld beroofd waar we leuke dingen mee hadden kunnen doen en we laten het ons dag voor dag doen, zonder commentaar, zelfs zonder iets te doen ervoor, en zolang gaan deze topcriminelen hiermee door, en zo gaat dat!!

  Oplossingen zijn er echter….kom dan godverdomme achter dat toetsenbord vandaan!!!
  Maar nee, kankeren hier, mekkeren daar en alles gaat gewoon zijn gangetje, ik bedoel dus we worden gewoon steeds harder en steeds vaker genaaid!!
  Bij mij gaat deze vlieger echter al reeds lagere tijd NIET MEER OP!!

  No way in hell!!

  Meer weten, misschien eens een keertje komen BBQ’en bij mij in de bongerd!!! Maar nee, niet doen, dat is ver, eng, gevaarlijk en natuurlijk nog een tiental kutsmoesjes!! Stelletje e..ls!!

  Gladiator

  Like

 3. naja, De Gladiator, over 2 jaar zit je zelf nog steeds hier op je toetsenbord te tikken, dus ben je
  er de zelfde van in een dozijn. Je krijgt geen 5 man op een lijn, zo blijft ook fenixx, een nieuws
  site met mogelijkheid tot reactie van lezers, net zoals ik. Spaar je die herhaaldelijke oproepen, wil je de straat op of wat doen, begin dan zelf wat in praktijk. Ik geef je een voorspelling; het word niks. Het gaat zoals het gaan moet. Lot des levens is bestemd

  Like

 4. De kroegbaas die gemiddeld elk jaar 11% meer vraagt voor een biertje heeft weer wat om ergens anders naar te wijzen om z’n eigen handen weer in onschuld te kunnen wassen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s