Nieuw

Tucker sounds off on new Jussie Smollett developments

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Tucker sounds off on new Jussie Smollett developments

  1. Rusland of welk land dan ook heeft geen hackers nodig om Amerika lam te leggen, het presenteert hun zwakste punt continu. Denk aan Kavanaugh, aan Smollett, Tawana Brawley, het koppige gedram over een muurtje, Amerika is ontzettend kwetsbaar als je de juiste minderheidsgroepen vals nieuws laat gillen in hysterische context, dus Amerika kan beter goed opletten wanneer groepen met slechte bedoelingen dit gaan uitbuiten, men ziet nu dat 1x gillen direct zorgt voor 50% support, dus als je de verkiezingen van 2020 wil beïnvloeden, verzin iets slimmers dan Smollet en de hel breekt los, zonder ook maar enige straf voor vals nieuws verspreiden.

    Like

  2. Sommige Amerikanen lachen er wel over kijk vanaf 03:55 naar https://www.youtube.com/watch?v=tqXPpWMuHZY&feature=youtu.be&t=235

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s