Nieuw

South Africa: Black South Africans Unleash Campaign of Savagery and Predation on Local Whites

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1108 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on South Africa: Black South Africans Unleash Campaign of Savagery and Predation on Local Whites

  1. CurvedAir // februari 20, 2019 om 16:02 //

    Dat is al begonnen nadat het ANC Inkatha had uitgeroeid en onder politiek correcte druk van het morbide wereldtoneel de macht had gegrepen van het Apartheidsbewind. Niet dat de Apartheid nu verleden tijd is, deze is omgekeerd. Halve wilden roeien daar de oorspronkelijke beschavingsbrengers – de blanken uit – de wereld wendt zijn hoofd af: Apartheid is verwerpelijk, doch alleen als er negerbeesten gediscrimineerd worden, niet als het andersom is.

    Uiteraard is – zoals verwacht – RSA in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. De economie zuigt, en de criminaliteit is vrijwel nergens ter wereld zo hoog.

    Like

  2. 7:20 liegt de kaffer er weer eens op los over gestolen land. De echte dieven zijn al die smerige Mandela bantu kaffers.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s