Nieuw

Salvini bedreigt Duitse NGO: “Gevaar erkend, gevaar afgewend”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) heeft de Duitse vluchtelingenorganisatie Sea-Eye bedreigd. “Gevaar herkend, gevaar afgewend: Vanmorgen werd ik ervan op de hoogte gebracht dat een schip van een Duitse NGO in de buurt van Libië ligt: Deze mensen moeten weten dat ze nooit met hun lading illegale immigranten zullen aankomen”, kondigde Salvini aan op Facebook en Twitter.

Het schip is de Alan Kurdi. Het was begin februari hernoemd naar een Syrische jongen die verdronken was in de Middellandse Zee. Eerder was het in de Middellandse Zee overgestoken onder de naam “Professor Albrecht Penck”.

Volgens het Italiaanse dagblad Il Giornale lag het schip voor het laatst voor anker in Palma de Mallorca. De vluchtelingenhulporganisatie “Seebrücke” kondigde zondag aan: “Eindelijk worden we weer gered! De Alan Kurdi is sinds de nacht van zaterdag in beweging – als laatste overgebleven schip van een hulporganisatie in het centrale deel van de Middellandse Zee. Wij wensen de Alan Kurdi een voorspoedige wind toe!”

“Maakt niet uit wat hun motivatie is om naar Europa te komen”

In de afgelopen maanden zijn er in het Middellandse-Zeegebied weinig tot geen schepen van hulporganisaties voor vluchtelingen geweest, aangezien zowel Italië als Malta weigeren illegale immigranten op te vangen.

Een bemanningslid van het schip meldt in een videoboodschap: “Ik ben hier omdat ik niet kan accepteren dat mensen, ongeacht hun motivatie, naar Europa proberen te komen, verdrinken aan onze buitengrenzen alleen maar omdat ze aan de verkeerde kant van de zee leven”.

Bron:

Salvini droht deutscher NGO: „Gefahr erkannt, Gefahr gebannt“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Salvini bedreigt Duitse NGO: “Gevaar erkend, gevaar afgewend”

  1. Bravo Salvini! Goed gedaan…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s