Nieuw

Omvolking-activiste Elin Ersson is veroordeeld voor haar vliegtuig-actie

De omvolking-activiste Elin Ersson, die de uitzetting van een Afghaanse indringer verhinderde door te weigeren te gaan zitten toen het vliegtuig zou gaan opstijgen, is nu veroordeeld voor overtreding van de Luchtvaartwet.

Het was 24 juli 2018 dat studente sociologie Elin Ersson (22) de uitzetting van een Afghaanse misdadiger verhinderde door te weigeren in het vliegtuig te gaan zitten op het moment dat het zou gaan opstijgen. Ersson liep rond in het vliegtuig, zond livestream uit en blaatte over hoe onmenselijk het met deze uitwijzing was.

Pas toen de deportatie was geannuleerd en de gezagvoerder de Afghaan en de huilende Ersson opdracht gaf om het vliegtuig te verlaten, kon het vliegtuig met enkele uren vertraging van de luchthaven van Landvetter buiten Göteborg opstijgen.

De rechtbank van Göteborg becommentarieert de veroordeling in een persbericht:

“Het is strafbaar als een passagier niet voldoet aan wat de gezagvoerder over de orde aan boord van een vliegtuig bepaalt. De rechtbank is van mening dat is aangetoond dat de gezagvoerder heeft besloten dat passagiers op het moment van vertrek op hun plaats moesten zitten en dat de vrouw heeft begrepen dat dit het geval was”.

De aanklager had een korte gevangenisstraf geëist, maar Ersson werd slechts tot een geldboete van 300 euro veroordeeld.

Na de illegale actie op het vliegtuig, die Elin Ersson op Facebook uitzond, kreeg ze veel lof van de politiek correcte kerk, onder andere van de secretaris-generaal Anne Ramberg van de Advocatenbond.

Op de sociale media werd echter al snel onthuld dat de Afghaan die activiste Ersson verdedigde. zowel zijn vrouw als zijn kinderen zwaar had mishandeld, onder meer door ze met een accu-laadsnoer te geselen.

LEES OOK: De Afghaan die door Elin werd “gered”, is een veroordeelde vrouwen- en kindermishandelaar – geselde zijn dochters en bonkte moeder met haar hoofd op de grond

De MENA-lander werd niettemin een maand later gedeporteerd, tegen een meerprijs van ongeveer 24.000 euro – zoals gewoonlijk ten koste van de belastingbetalers.

Bron:

Kvinna som stoppade utvisning döms till böter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Omvolking-activiste Elin Ersson is veroordeeld voor haar vliegtuig-actie

  1. CurvedAir // februari 19, 2019 om 11:24 //

    Zijdelings van deze idioterie vraag je jezelf af wat studenten in Zweden leren bij de opleiding sociologie. Complete wereldvreemdheid lijkt de orde van de dag te zijn.

    Like

  2. Als dit niet echt gebeurd was had ik het niet geloofd. Het is een stuitend voorbeeld van de ” instinct voor gevaar vernietiging of aantasting van het goede verstand door het feminisme/socialisme. Gevangenis was misschien op zijn plaats geweest, 3 mnd tussen de jihadisten en vrouwenmishandelaars, maar dan had ze zich waarschijnlijk bekeerd tot de religie van de vrede. En dan wordt ze nog ondersteund door de secretaris-generaal Anne Ramberg van de Advocatenbond. Dit is meer dan zielig.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s