Nieuw

Minder asielzoekers willen naar Denemarken

In Denemarken is het aantal asielaanvragen het afgelopen jaar gedaald tot het laagste niveau in 20 jaar. Volgens Eurostat, de Europese statistische instantie, werden in totaal 3.523 aanvragen ingediend. Op dit moment hebben slechts vijf van de 1.000 vluchtelingen in Europa een asielaanvraag ingediend in het Scandinavische land.

Minister van Buitenlandse Zaken Inger Stojberg van de liberale partij Venstre beschouwt dit als een succes, zo meldt de krant Zeitung der Nordschleswiger met een verwijzing naar de Deense media. “De cijfers spreken voor zich, namelijk dat de regering erin geslaagd is om het veel minder aantrekkelijk te maken om naar Denemarken te gaan. Het feit dat het aantal asielzoekers is gedaald, is te danken aan een strak vreemdelingenbeleid en gezamenlijke Europese initiatieven. De politicus noemde onder andere de moeilijkere mogelijkheid van gezinshereniging.

Op het hoogtepunt van de asielcrisis in 2015 vroegen 21.000 mensen asiel aan in het Koninkrijk. Sindsdien zijn de aantallen gedaald. Van de 3.523 aanvragen die in 2018 zijn ingediend, is 56 procent erkend.

Bron:

Weniger Asylbewerber wollen nach Dänemark

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Minder asielzoekers willen naar Denemarken

 1. Wat een geluk voor de Deense bevolking. Was dat maar ook zo in Nederland.

  Like

 2. CurvedAir // februari 20, 2019 om 16:20 //

  De halfapen blijven toch wel komen. De engerds die Denemarken nu passeren, zullen gretige blikken op het naïeve Nederland laten vallen. Even een broedzeug bezwangeren – dat kan zelfs een neger – en met een gevolg van zoveel mogelijk negerkindjes asiel aanvragen en besluiten zoveel mogelijk traineren.

  De slachtofferrol spelen, en wachten op het volgende pardon; met halvegare christenen en lobotomie-rijpe socialisten is succes verzekerd. Nooit meer werken, uitkeringen, sociale ondersteuning, gratis (tevergeefs) onderwijs, Kinderbijslag en medische zorg op kosten van het zwakzinnige gastland.

  De vraag is hoelang domme Hollanders dit verraad, dat ook ten koste gaat van het nageslacht, nog slikken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s