Nieuw

Marseille – Politie schiet mesaanvaller dood

Een man viel deze dinsdagmiddag in Marseille (Bouches-du-Rhône) met een mes twee voorbijgangers aan. De aanval vond plaats rond 16.45 uur, op het kruispunt van de Canebière, de belangrijkste verkeersader in het centrum van de stad, en de Rue de Rome, die tijdens deze vakantieperiode zeer druk zijn in deze zonnige tijd.

Volgens Le Parisien trok de verdachte naar verluidt een pistool uit zijn jasje toen de BAC-politie arriveerde en richtte het op de agenten. Een van hen zou daarop verschillende schoten op de aanvaller af hebben gevuurd.

De aanvaller, geboren in 1983, is overleden. Volgens informatie tot nu toe is hij onbekend bij de territoriale inlichtingendiensten, maar stond hij wel geregistreerd voor verschillende overtredingen.

Er wordt momenteel een huiszoeking bij hem thuis uitgevoerd. Een derde gewonde is een vrouw die geraakt werd door verdwaalde kogels.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s