Nieuw

Joodse organisaties zetten de aanval op Hongarije voort omdat het land de eigen blanke bevolking niet wil laten vervangen door moslims

Andrew Stroehlein

Gisteren klaagde ‘Population Matters’ van de joodse voorman Jonathan Porrit al dat Hongarije weigerde zijn eigen bevolking te holocausten.

En ook de ‘Raad van Afgevaardigden van Britse Joden’ was deze week ontevreden met de Hongaarse houding tegenover moslims en immigranten.

Drie joodse campagnes om Hongarije van blanken te ontdoen in evenzovele dagen.

Vandaag is het de beurt aan European Media Director, Human Rights Watch, (((Andrew Stroehlein))), die Hongarije ervan beschuldigt de islamitische invasieparasieten uit te hongeren.

Ondertussen strijdt de wereldwijde koepel van ‘Human Rights Watch’ van joodse voorman Kenneth Roth tegen Hindoes die niet willen dat moslims hun heilige koeien vermoorden.

Vorig jaar, in diezelfde regio, toen Myanmar de islamitische Rohingya terroristen verdreef, koos Human Rights Watch ook permanent de kant van de moslims en tegen de Boedhisten.

Joodse steun voor de verspreiding van islam is een al 1400 jaar oud patroon, en als de ondermijning van hun gastland dan vervolgens succesvol is gaan ze lopen klagen.

“Beledigingen tegen Alain Finkielkraut: De onbenul was een radicale islamiet”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Joodse organisaties zetten de aanval op Hongarije voort omdat het land de eigen blanke bevolking niet wil laten vervangen door moslims

  1. Piranjaha // februari 20, 2019 om 02:33 //

    Like

  2. De Hongaren hebben groot gelijk…zij willen het paard ven Troje niet binnenhalen…en terecht!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s