Nieuw

IS-terrorist prijst Zweden: “De Zweedse staat heeft mijn glock en kalash betaald”

Zweedse IS-terrorist Michael Skråmo bedankt de Zweedse staat voor zijn persoonlijke vuurwapens.

De beruchte Zweedse IS-terrorist Michael Skråmo wordt, samen met een twintigtal andere jihadisten, omringd door Koerdische troepen in het noorden van Syrië, aldus het Zweedse dagblad Expressen. Op Twitter verklaarde hij trots dat zijn wapens worden betaald door de Zweedse staat. “Kinderbijslag, huisvestingstoelage en uitkering doe je lang mee in Kalifaat”, vat journalist Sofie Löwenmark van de stichting Doku samen.

“Skråmo heeft gelijk – “De Zweedse staat heeft mijn glock en kallash betaald”. Kinderbijslag, huisvestingstoelage en zelfs een uitkering doe je lang mee in het Kalifaat. Over de aanpak door Zweden gesproken …”

Löwenmark schrijft in zijn artikel dat het eerbetoon van de terrorist aan de Zweedse staat de Zweedse handelwijze met de zogenoemde IS-‘reizigers’ weergeeft. Naar verluidt is Skråmo momenteel met zijn zeven kinderen omringd door Koerdische troepen. Volgens Expressen zou hij echter liever sterven dan zich over te geven aan de Koerden.

Michael Skråmo werd geboren in 1985 en komt oorspronkelijk uit Noorwegen. Hij groeide op in Göteborg. Op 20-jarige leeftijd bekeerde hij zich tot de islam, kreeg de islamitische naam Abdul Samad al Swedi en verhuisde uiteindelijk naar Egypte. Kort na het begin van de Syrische oorlog sloot hij zich aan bij de IS en nam onder andere deel aan de propagandavideo van de terroristische organisatie. In de video drong hij er bij de Zweden op aan om zich aan te sluiten bij de IS. Eerder nam hij ook deel aan SVT’s (Zweedse staatstelevisie) opinieprogramma waar hij werd uitgenodigd om te debatteren over “vervolging van moslims” in Zwitserland.

Skråmo’s account op Twitter is momenteel geschorst.

Bron:

IS-terrorist hyllar Sverige: ”Svenska staten betalade min glock och kalash”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on IS-terrorist prijst Zweden: “De Zweedse staat heeft mijn glock en kalash betaald”

  1. Nu met zijn 7 kids omsingeld door de Koerden. Ik verwacht dat de Zweden onmiddelijk een inzamelings en diplomatieke actie gaan beginnen om deze familie zo snel mogelijk veilig naar Zweden te brengen. Daar worden de kids liefdevol opgevangen en kunnen naar school, Pa een paar weken in de deradicalisering, dan een prachtige woning met inboedel en een uitkering. En ze leefde nog lang en gelukkig, iedereen blij.
    Vraag aan de redactie, waarom moet ik nu ineens bij elk kommentaar e-mail en naam opgeven?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s