Nieuw

Groepsverkrachtingbendes in beeld 

Pedofielen en groepsverkrachters lijken er ongeveer allemaal hetzelfde uit te zien, in het Verenigd Koninkrijk en waarschijnlijk ook in de rest van Europa. Toch blijken de autoriteiten als gevolg van de PC-cultuur het verband niet te zien.

Het lijkt ook iets te maken te hebben met de namen. Toen ik jonger was, waren er nauwelijks groepsverkrachtingen, en zeker niet met namen van de daders zoals Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam en Rafi. Dit zijn geen namen die ik heb verzonnen, maar van de mannen die wegens groepsverkrachting zijn veroordeeld.

Zou er een verband kunnen bestaan?

Bron:

Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Groepsverkrachtingbendes in beeld 

 1. Jack vanderVeen // februari 19, 2019 om 14:48 //

  Maar toch mis ik ook ras Hollandse namen, zoals: Fred, Harrie, Joris, Claus (nou ja, wel beetje Duits, maar de Hollanders zien sedert de tweede wereldoorlog Duitsers ook als ons) en vele anderen. Zal dat aan hun beroep, stropdas, bankrekening of wat liggen?

  Like

 2. CurvedAir // februari 19, 2019 om 15:04 //

  Kijk naar de gedegenereerde tyfussmoelen op de foto’s, verdiep je in de ‘Lombroso’ theorie en het verband wordt duidelijk. Een ander verband is het nogal lage IQ van de bavianenkoppen.

  Conclusie: een zichzelf respecterende samenleving haalt dergelijke dwalingen der evolutie niet binnen zijn grenzen.

  De overheden in Europa hebben deze conclusie nog steeds niet begrepen en worstelen er voortdurend mee.

  Like

 3. CurvedAir // februari 19, 2019 om 15:55 //

  Ja, daar heb je zowaar een punt, @Jack.

  Fred en Harry (met ‘y’) zul je in Halifax, Bristol, Covington etc. nog wel tegenkomen, maar Joris en Claus wordt wel erg onwaarschijnlijk. Nog onwaarschijnlijker wordt het dat mensen met die namen zich groepsgewijs en systematisch bezighouden met het verkrachten van vele blanke kinderen.

  Dar is net zo waarschijnlijk als dat er bij de zoveelste plofkraak in Nederland sprake is van een blonde boer op klompen met een blauwe overall van de Veluwe.

  Like

 4. politiek profeet // februari 19, 2019 om 16:47 //

  Allemaal hoogopgeleide kansparels voor de westerse wereld.
  Diploma,s bij bosjes,iq boven de 120,goede banen en worden door de politici alhier met scheepsladingen aangevoerd om ons te verrijken……

  Like

 5. KNETTERGEK // februari 20, 2019 om 08:58 //

  Duarte wist hier wel raad mee en ik ook

  Like

 6. vonpuffelen // februari 20, 2019 om 19:13 //

  sir Jimmy Savile, sir Elton John, sir Keith Richards, sir Edward Heith kunnen ook genoemd worden om het verhaal in de UK compleet te houden.
  @CurvedAir // februari 19, 2019 om 15:55 / zeggen de namen Joris Demmink en Claus von Amsberg je iets?
  Bij zoeken naar Edward Heith komt “de anjer” (ook een liefhebber zoals de rest trouwens) weer boven drijven, kent u hem nog?
  https://aanirfan.blogspot.com/2015/08/heath-named-in-child-abuse-probe.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s