Nieuw

Franse parlementsleden zijn van plan om “antizionisme” te verbieden

Om te voorkomen dat je denkt dat alleen Amerika onder bijna volledige Zio-controle staat, zijn Franse parlementsleden nu van plan om antizionisme te verbieden, waardoor het letterlijk een misdaad wordt om antizionistische ideeën uit te drukken.

Op 19 maart zullen parlementsleden van alle partijen een resolutie of wetsvoorstel indienen volgens welke antizionisme op dezelfde basis als antisemitisme als een misdrijf wordt erkend.

“Haat tegen Israël is een nieuwe manier om joden te haten”

Deze “studiegroep” werkt al weken aan het onderwerp. De voorzitter, het Parijse parlementslid Sylvain Maillard, voorzitter van de LREM (de partij van Macron), gelooft dat “haat tegen Israël een nieuwe manier is om Joden te haten”. “De regering van Israël kan bekritiseerd worden, maar je kunt het bestaan zelf van deze staat niet in twijfel trekken. Niemand twijfelt aan het bestaan van de Franse staat of de Duitse staat,” legt hij uit.

De parlementsleden zullen dinsdag een beslissing nemen

Hij zal daarom voorstellen dat de ongeveer dertig parlementsleden in zijn studiegroep, gekozen functionarissen van alle partijen, kiezen tussen twee formules: een resolutie die door de Nationale Assemblee wordt aangenomen om publiekelijk een standpunt in te nemen, of een voorlopige wet die volgens Sylvain Maillard langer zal worden uitgevoerd. Zij zullen hun beslissing nemen op dinsdagmiddag, vóór de toespraak van Emmanuel Macron tijdens het diner van de “Conseil représentatif des institutions juives de France (Crif)” [Representatieve Raad van de Joodse Instellingen van Frankrijk, een soort Franse ADL] op woensdagavond.

Bron:

Des députés veulent que l’antisionisme soit reconnu comme un délit au même titre que l’antisémitisme

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s